Hur Pimp My BMW 325xi

BMW 325xi är baserad på 325, men ger alla väder förmåga till bordet tack vare att chassit är utrustat med all-wheel-drive. Denna BMW hanterar lika bra i snön som det gör när dess torra. Liksom alla BMW tar 325xi också mycket väl för ändringar. Oavsett om ditt mål är att göra bilen prestera bättre eller att göra att helt enkelt anpassa den till din egen smak, det finns massor av alternativ där ute. Instruktioner
1

Ändra 325 interiör genom att installera en eftermarknad växelspaksknopp. Dessa finns i en mängd olika utföranden och utseende, från trä eller läder borstad eller polerad aluminium. Du kan också installera ett kort skift kit att flytta mer effektiv och sportig känsla. Nästa, byta ut hjulet lager styrning för något mindre och sportigare. En av de största förändringarna du kan göra är att installera eftermarknaden platser som de från Recaro. Dessa ser bättre än de stock säten, även om de kanske inte är riktigt lika bekväm beroende på vilken modell du väljer.
2

Ändra 325 utsida. BMW erbjuder sin egen linje av OEM utvändiga delar för E90 (den senaste 3-serien) generation bilar som ser mer aggressiv än lager men är bättre kvalitet än de flesta tillgängliga eftermarknaden delar. Du kan också vända dig till eftermarknaden. När du har fått ett bodykit målade och installerat, har fönstren tonade mörkare för en mer dramatisk utseende. Du kan också installera en mängd olika tillbehör kolfiber som strålkastare ögonbryn som ger bilen ett mer hotfullt utseende.
3

Installera en lägre fjädring att inte bara öka prestandan hos din BMW, men också göra det sticker ut från ett hav av lager ride-height fordon. Du kan antingen installera våren och stötar eller gå för en komplett coilover fjädring, även om den senare är dyrare. Också skruva i en stor broms kit från ett företag som Brembo. Inte nog med att bilen stannar bättre med större bromsar, men bromsoken ser bättre ut än lager.
4

Installera en större uppsättning av eftermarknaden hjul och bredare däck. Det finns ett enormt utbud av hjul tillgängliga online och på däck butiker som Discount Tires. Performance däck gå en lång väg mot att göra din bil klarar mycket bättre.
5

Öka prestandan på din BMW. Installera en retuned ecu, vilket kommer att ha mer aggressiv kartläggning för bränsle och tändning kurvor och frigöra mer kraft. På avgassidan, installera ett friflytande avgaserna för att låta alla veta ditt kommande. Du kan också installera en kall luftintag, lägga kraft och buller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95009.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.