Hur man bygger en bar Jeep Ljus

ljus barer används på terrängfordon för att montera extra strålkastare och spotlights för att bättre se spår och gropar lera framför fordonet. Det finns en mängd olika modeller och gör för ljus barer, särskilt för jeepar, men en grundläggande ljus bar kan göras för varje modell av Jeep med några handverktyg och lite uppfinningsrikedom. Detta ljus bar monteras på främre stötfångaren och är tillverkad av tjocka bitar av plåt du kan hitta på din lokala järnaffär. Saker du behöver
1/8-by-2-by-36 tums stål strappingDrillGrinderBench-monterade viceHammer3 3-tums ljus av din choice4 1/2 tums boltsHeat krympa elektriska wrap
Visa fler instruktioner

1

Bygg fästet för ljuset bar genom mätning 2 inches från ena änden av metallband och fastspänning metallen till vice. Använd hammaren till pund bandet ner till en 90-graders vinkel. Åtgärd 2 inches längre upp remmen därifrån och böja bandet på en 90-graders vinkel igen. Upprepa denna process för den motsatta sidan så att du har vad som ser ut som en mycket mager "C" formad metallbit.
2

Borra två hål i 2-tums krökta avsnitt av "C" eftersom det är där du kommer att montera stången till stötfångaren. Borra tre jämnt fördelade hål i toppen av stången som att montera dina lampor. Använd den medföljande hårdvaran att montera lamporna till toppen av stången och sedan borra hål i stötfångaren matchar monteringshålen på undersidan av ljuset bar. Använd de fyra 1/2-tums bultar för att montera stången på plats på stötfångaren.
3

Tie alla lampor "trådarna tillsammans så att de kommer att köra och avstängd från samma tråd. Använd värme krympfilm för att täta alla trådarna i en huvudstudie kabel som går från ljus bar till motorrummet. Koppla de ljusa trådarna direkt i din strålkastare trådar genom att skrapa en del av strålkastaren tråd nakna, inslagning koppar leder i ljuset bar runt strålkastarna tråd, och sedan försegla med krympslang-wrap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82988.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.