Hur Wire en motorcykel varvräknare

En varvräknare är en apparat som mäter rotationshastigheten hos motorn av motorcykeln, och visar denna information till dig i ett lätt att läsa mode. Detta ger föraren med en större förståelse för det arbete som motorn gör, liksom information om när man ska flytta och ett medel för att säkerställa god bränsleekonomi. Tyvärr, kom många motorcyklar, särskilt de av kryssaren sorten, inte standard med en varvräknare. Lär känna resultatet för din cykel bättre genom att installera en digital varvräknare på din instrumentbräda. Saker du behöver Review, Digital varvräknare
Basic skiftnyckel uppsättning
Zip-slipsar
Visa fler instruktioner
1

bort motorvarvräknaren ur förpackningen. Med den medföljande dokumentationen, lokalisera marken och ledningar receptor. Gör en mental anteckning att identifiera kablarna.
2

Använd den medföljande hårdvaran att fästa varvräknare på styret på din motorcykel. Om det inte finns plats på styret, eller det medföljande fästet fungerar inte av någon anledning, kommer buntband fungera som en tillfällig lösning.
3

Kör receptorn och jordledningar ner styret och ram av motorcykeln till motorn, i närheten av där tändstiften ansluter till cylinderhuvudet. Använd buntband för att fästa kablarna i ramen för att undvika att skada dem medan ridning.
4

Wrap receptorn tråden tätt runt en av tändkablarna. Vid behov, knyta den med en liten knut, eller buntband kabeln på plats på tändkabeln.
5

Lossa en bult nära motorn, t.ex. en maskin-montering bult eller cylinder- head bolt. Ställ änden av jordkabeln under bultens huvud. Dra åt bulten nedåt på tråden för att hålla det på plats.
6

Starta motorcykeln och titta på varvräknaren. Se till att du får en korrekt på varvräknaren och sedan ta cykeln ut för en provtur för att vara säker på att det fungerar vid alla varvtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83777.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.