Hur du anpassar din Cargo Van

Cargo skåpbilar komma med några fabrikstillval, men jämfört med vanliga bilar, skåpbilar saknar många av de populära alternativen som finns i de flesta bilar och lastbilar pickup. Även något så till synes enkelt som en mugghållare är frånvarande i vissa skåpbilar. Lyckligtvis gör skräddarsy din egen last van inte ta specialiserade färdigheter eller kunskaper, bara en bra idé och viljan att göra din dröm till verklighet. Instruktioner
Interiör
1

Lägg extra mugghållare. Ett bra ställe att lägga mugghållare är "hund hus," eller den stora bula i mitten av din van under instrumentbrädan. Det är där en del av motorn är inhyst, och är det som gör skåpbilar för att ha så korta kåpor.
2

reupholster era platser. Mest last van säten är en trist grå eller blå. Krydda upp saker genom att antingen köpa ett sittunderlag eller reupholstering sätena med nytt tyg. En enkel färgförändring kan ge din van en helt ny look.
3

Montera ett GPS-system på din instrumentbräda. Ingen gillar att gå vilse, särskilt när du inte kan göra u-svängar på grund av din stora vändradie. Undvik krångel och montera ett GPS-system på instrumentbrädan med ett par korta skruvar eller en sugkopp. Addera Exterior
4

Lägg en dragkrok till din van. En kulkoppling låter dig bogsera precis vad som helst, från en trailer till en båt till ett par snöskotrar. Har lite kul!
5

Ge henne ett paint jobb. Det finns en miljon olika färg och form kombinationer du kan använda för att ge din van en ny look. De flesta skåpbilar är en enda färg så även bara lägga en rand längs sidorna kommer skiljer dig.
6

Lägg speglar i döda vinkeln. Dessa små, runda formade konvexa speglar bara hålla på den yttre nedre hörnet av din sidospeglar och låter dig se in i dina blinda fläckar mellan baksidan av van och förardörren. Landsvägskörning är mycket lättare när man inte har blinda fläckar att dubbelkolla innan varje bana switch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84282.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.