Hur sänka mitt 2001 Jetta Volkswagen

Sänkning en 2001 Volkswagen Jetta kan förbättra hur det ser ut och hur den hanterar. Sänkning åstadkommes genom att ersätta stock fjädrarna med eftermarknaden enheter. Även om det inte krävs för att sänka en Jetta, bör du också byta stötdämpare med enheter som är konstruerade för att arbeta med de kortare fjädrarna. Factory chocker kommer inte fungera bra med förkortade fjädrar, vilket resulterar i en hård tur och dålig hantering. Saker du behöver
omfattande uppsättning handverktyg inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Fjäderspännare
Impact pistol
hydraulisk domkraft
pallbockar
Visa fler instruktioner
Front Suspension
1

Lossa Lugnuts med din nyckel fabriken lugnut. Använd hydraulisk domkraft för att höja fronten på din Jetta och placera den på jackstands. Ta bort Lugnuts och hjul. Unbolt främre Swaybar, då den nedre nypa bulten på fjäderbenet. Från motorrummet, ta bort de tre översta bultarna som håller staget på plats. Från hjulhuset, ta bort stagenheten.
2

Använd fjäderspännare att komprimera fabriken våren, och se till att komprimera varje sida i ett alternerande mönster. När våren har komprimerats till där det inte längre gäller trycket på den övre muttern, använd en inverkan pistol för att avlägsna enda stor översta muttern på staget. Du kommer att behöva spänna staget för att kunna utöva påtryckningar på den övre muttern. Addera 3

Skjut av fabriken våren, skjut sedan eftermarknaden fjädern på plats, med hjälp av fjäderspännare till komprimera ner eftermarknaden fjädern till den punkt där du kan installera den övre muttern. Sätt in i aktiemarknaden plats, sedan ominstallera lägre nypa bulten, och sedan de tre översta låsmuttrarna från motorrummet. Ominstallera hjulen och dra åt de Lugnuts, sänk sedan fordonet och dra åt Lugnuts till fabriken rekommenderade inställningen.
4

Använd en hydraulisk domkraft för att höja den bakre delen av bilen, med hjälp jackstands till säkra fordonet. Du vill att hela ryggen höjs så att båda hjulen är fria från marken.
5

De bakre fjädrarna hålls på plats med en enda lägre chock bult. Avlägsna bulten på båda sidor, vilket gör att den bakre balken att sloka. Dra ner på ena sidan för att dra ut fabriken våren, sedan ersätta med eftermarknaden våren. Ominstallera de lägre chock bultarna, och sedan sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86566.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.