Hur anpassar jag Auto förarsäten för funktionshindrade Veterans?

Ett uppenbart problem som drabbar människor som har blivit handikappade slåss för sitt land, är det frågan om rörlighet. Saker som skulle verka lätt för en arbetsför person som blivit mycket svårare, till exempel att skriva in ett fordon från en rullstol och lagra rullstolen. Med handkontroller är tillgängliga att personer med funktionshinder att köra med sina händer, blir det nödvändigt att anpassa förarsätet att låta den funktionshindrade föraren att ange och manövrera fordonet. Instruktioner
1

Prata med en professionell rörlighet återförsäljare om de behov och krav som funktionshindrade veteran och vad som bäst passar dem.
2

Ta förarsätet i fordonet . Om det finns tillräckligt med utrymme i fordonet och ramp - detta är normalt endast möjlig på skåpbilar - då förarstolen kan tas bort helt och klämmor monteras i golvet för att hålla rullstolen. Föraren behöver då inte ens att flytta från sin stol, men kan enkelt parkera sin stol och köra bilen samtidigt som sitter i den. Addera 3

Installera en roterande fordonsindustrin systemet under förarstolen . Om förarstolen är för hög för den funktionshindrade användaren ska kunna komma åt, då detta system kan sänka stolen och vrid den så att den funktionshindrade användaren att säkert överföra till det. Användaren kan sedan använda stolen med en fjärrkontroll för att självständigt in i bilen. Många system har också en bil förvaringssystem för fäst rullstolen.
4

Installera handen barer i dörrkarmen för att hjälpa användaren att överföra till och från förarsätet. Vissa bil sittplatser är högre eller lägre än rullstolens sits. Bars hjälpa användaren att hissa sig på sätet på en annan nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96349.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.