Hur man uppgraderar Performance av en 2001 Chevy Tahoe

Den 2001 Chevy Tahoe är en fullstor SUV. Den Tahoe kombinerar en rymlig interiör med anständiga makt och förmåga att dra familjen och dra en släpvagn med en båt på samma gång. Den Tahoe prestanda kan tas upp ett hack om du tycker att det saknas i vissa områden. Prestanda kan höjas genom havingwheel och uppgraderingar däck på din Tahoe. Dessa typer av uppgraderingar kan lätt utföras av ägaren, medan andra, som att sätta på en prestanda avgassystem, bör utföras av en bil affär. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
lug skiftnyckel set
hylsa och spärrskaft Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1 < p> Uppgradera hjul och däck. Om du vill ha bättre hantering av din Tahoe, passar din lastbil med en uppsättning av större eftermarknaden hjul och bättre prestanda däck. Du kan också skräddarsy däcket valet till lastbilens huvudsakliga användning, till exempel, om du använder din lastbil av vägen, kan du installera däck specifika för denna användning.
2

Montera din Tahoe med större inflytande barer . Kräng.hämmare är bultade till endera sidan av suspensionen vid den främre och bakre och fungera som en hävarm när Tahoe drivs runt ett hörn. Installera större vingla barer minskar ytterligare krängning och förbättrar greppet och stabiliteten.
3

Installera en kall luftintag i stället för lager luft rutan. Den Tahoe stock luft box, medan effektiv, begränsar makten. En kall luft intag och prestanda filter ger mer kall luft till motorn vilket resulterar i en ökning av hästkrafter.
4

Uppgradera avgassystemet. Den Tahoe lager avgaser är restriktiv. Ersätta den med en större diameter avgassystem och en prestanda ljuddämparen hjälper motorn andas bättre och göra mer makt. Du kan också inse något bättre gas körsträcka. Installationen kräver speciell skärning och svetsutrustning, alltså denna uppgradering utförs bäst av ett avgassystem specialist.
5

Återgivning motorns elektronik. Det finns några praktiska enheter tillgängliga som tillåter ägaren att programmera motorns dator för mer effekt och vridmoment utan att ens behöva ta den till en tekniker. Bara att koppla in enheten enligt anvisningarna och välja det program du vill använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96520.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.