Hur du anpassar en Hummer H2

GM kan ha beslutat att sluta producera Hummer i början av 2010 på grund av minskande konsumenternas intresse, men det är fortfarande en bra bas för en anpassad SUV. Hummer är allmänt älskad för sin storlek och bränsle-körsträcka-be-damned attityd och är en favorit bland köpare som vill göra ett stort intryck i trafiken. Det tar också väl att skräddarsy, tack vare sin aggressiva, militär-inspirerad styling och proportioner. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Hummer H2
Visa fler instruktioner
1

Installera större hjul och däck. H2 levereras redan med några ganska generöst tilltagna hjul, men att installera eftermarknaden fälgar är en av de första stegen att många ägare tar när du ändrar deras Hummers. Stallion Customs (se Resurser 1) erbjuder en rad större legeringar utformade för att fungera bra på Hummer lineupen. Du kan få de större däcken du behöver för hjulen från en mängd olika källor, inklusive Tire Rack och Däck rabatt.
2

Ha en body shop tillämpa en anpassad färg jobb. Detta är en av de dyraste vägar till anpassning en H2, men en anpassad färg jobb är också en av de mest effektiva metoderna för att göra din Hummer sticker ut från de andra exemplen roaming gatorna. Från limegröna Hummer till Hummers med vilda tribal grafik tryckt på sina flanker, när det gäller en färg jobb, de enda hindren är din plånbok och din fantasi.
3

Anpassa interiören. Inga anpassade är komplett utan en omgjord inredning, och en individualiserad H2 är inget undantag. Somo (se Resurser 2) erbjuder ett urval av billet aluminium interiör tillbehör som kan ersätta allt från fönstret växlar till dynorna lager pedal och som kommer att lysa upp interiören avsevärt. Utöver detta, är en anpassad stereo annat vanligt tillägg. Medan du ändå håller på, har ett DVD-system installerat för att baksätet åkande.
4

modifiera motorn för mer hästkrafter. Här kan du börja med att installera en mer lättflytande avgassystem, vilket kommer att hjälpa din H2 låter bättre och göra mer hästkrafter och vridmoment. Kombinera det med en kall luftintag och omprogrammeras ECU (motorstyrenhet). För den verkligt makt hungrig, det finns bara en riktig lösning, och som tvingas induktion via överladdning. Magnacharger (se Resurser 3) erbjuder en bolt-on kompressor som kommer att lägga cirka 120 hästkrafter eller 120 pund fötter vridmoment till H2: s motor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95291.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.