Hur man installerar en dragkrok på en 1993 Geo Prism

The GEO namn användes av General Motors för att identifiera sina mindre erbjudanden som byggdes av andra biltillverkare. GEO Prism var en liten framhjulsdriven bil som var tillgängliga från 1990 via 1997 års modell. Den Prism var i princip en rebadged Toyota Corolla. Den Prism hade en Chevrolet namnskylt börjar med 1998 års modell. En GEO Prism har förmågan att dra en liten släpvagn med installationen av en dragkrok. Saker du behöver
Automotive ramper
stoppklossar
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Helper (tillval) katalog Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Tillbaka bilen på en uppsättning av bil ramper för att skapa arbetsrum under bakre delen av fordonet. Dra åt parkeringsbromsen och chock framdäcken. Om du föredrar, står jack bak på bilen upp och stödja den på jack placeras under hjälpramen stöttningspunkter.
2

Skjut under bakre delen av fordonet och placera fabriken tie-down krokar monterade på den inre ytan av varje ram skena bak den bakre stötfångaren. Ta bort de tre fabriken 12 mm fästskruvar från tie-down konsolerna med en socket och spärrnyckel. Ta bort de tie-down krokar från ramskenorna och hålla dem för eventuell återinstallation i framtiden, om så önskas. Hoppa över detta steg om din bil inte har binda ner krokar. Observera att de gängade hålen på rambalkar att acceptera slips ner fästet bultarna bör fortfarande finnas på bilar utan krokar
3

Skjut en plan bricka och en låsbricka -. Medföljer hitch installation hårdvara - på skumt fästskruvar. Säkerställ låsbrickorna placeras intill huvudet på skruvarna.
4

Höj hitch i läge på undersidan av den bakre delen av bilen. Se till hitch dragstång röret står inför den bakre delen av bilen. Har en hjälpare hålla skumt på plats, om så önskas. Rada upp monteringshålen på hitch monteringsflänsarna med hålen placerade tidigare på insidorna av varje ram järnväg.
5

Trä skumt fästskruvar genom skumt monteringshål och i hålen i ram. Dra åt bultarna med fingrarna.
6

Placera rätt storlek på hylsa på en momentnyckel och dra åt skumt fästskruvar till täthet som specificeras i dragkroken instruktioner.
7 < p> Ta bort stoppklossar och kör sakta bort ramperna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87221.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.