DIY spoiler

En spoiler är en liten aerodynamisk del som är installerad på den nedre kanten av en fordonets främre ände. Lip spoilers är vanligtvis bultad till den nedre kanten på stötfångaren, eller i vissa fall till kappa, som är den metalldelen av karosseri under stötfångaren. En spoiler ger fordonet en mer aggressiv utseende och kan också förbättra downforce när den drivs vid motorvägen hastigheter. Saker du behöver
Ordet jack
pallbockar (x2), eller ramper
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejsel
Electric drill
Silvertejp
Marker

Visa mer instruktioner
1

installera spoiler med bilen parkerad på en plan, väl upplyst yta. Lyft framför bilen med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Upprepa för den andra sidan så att båda sidor stöds. Du kan också köra bilen upp på ramper för att lyfta den främre änden.
2

Håll spoiler mot bilen i rätt läge. Spoilern kommer antingen installeras på nedre kanten av stötfångaren eller mot karossen. Tejpa spoilern på plats med tejp när den är rätt placerad.
3

Gör en markering där hålen i spoiler för de bultar eller skruvar är placerade i förhållande till stötfångaren eller karosseri . Använd en borrmaskin och en borr för att borra monteringshålen i fordonet. Du kan antingen lämna spoilern på plats och borra hålen på samma platser som hålen i karossen, eller ta bort spoilern och borra där varumärkena gjordes.
4

Håll spoilern upp till fordonet efter hålen har borrats. Löst tråd i skruvarna som håller den på plats med en skruvmejsel. Om du använder bultar, montera bultarna genom hålen och sedan installera muttrarna på motsatt sida.
5

Justera passningen av spoiler tills den är placerad på rätt sätt. Dra åt skruvarna eller bultarna. Sänk bilen bort av ramper eller domkraften. Se upp för vägbulor och branta uppfarter med din nedre främre änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96486.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.