DIY Fyra Pin Plug Wiring Utility Trailer

Lätta lastbilar och terrängbilar används ofta för att bogsera bilar, båtar, husbilar eller släpvagnar last. I USA, många stater och kommuner har lagar som förbjuder bogsering av släp som saknar signallampor och markörer sida. Eftersom de flesta vagnar som säljs i USA är förmonterad med dessa lampor, är det enda kravet för att ansluta dessa trailers till en bil elsystem. Ägaren av en egen trailer kommer ofta väljer att beställnings-wire en släpvagn i händelse av att en släpvagn inte är förmonterad att ansluta till en bil elsystem. Saker du behöver
fyrstifts trailer-end kablage
Brown elektrisk tråd
Grön elektrisk tråd och White elektrisk tråd
Gul elektrisk tråd
Splice terminalkontakterna
Electrical tänger
Crimp-stil ringkabelsko
vänster blinker /svans lampa Behållaren
högersväng signal /svans lampa Behållaren
positionsljus kärl (2) katalog Skruvmejsel
galvaniserad metall skruvar
Borra med diverse borr (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Montera blinkers /svans lampa kärl till släpet. Typiskt en trailer kommer att ha förborrade hål där kärlen kommer bult, om inte, borra ett hål i trailern per kärl, och använd monteringsverktyg (skruvar, låsbrickor, nötter, etc.) som medföljer behållarna för att installera till släpet. Installera kärlen positionsljus på samma sätt, en till varje sida av vagnen.
2

Skär en längd av grön tråd som sträcker sig från släpvagnen bollen kontakten till höger blinkers kärl. Använda en koppling skarv terminal, skarva den gröna ledningen med blinkers ledaren. Skär en längd av gul tråd som sträcker sig från släpvagnen bollen till vänster sväng kärl. Skarva den gula sladden till vänster blinkers ledaren.
3

Skär en längd av vit tråd som sträcker sig från släpvagnen bollen kontakten till främre delen av vagnen ramen. Strip 1/2 tum av isoleringen från en ände av tråden, och placera ringen terminalen över den avskalade änden. Crimp-klämman till tråden. Placera en metall skruv i hålet i ringen terminalen.
P Om det finns ett förborrat hål på framsidan av vagnen ram, placera skruven i hålet och dra åt skruven för att hålla terminalen till släpet ram. Om ingen hål existerar, borra ett litet hål i den främre delen av vagnen ram, och sätt i skruven som ovan
4

Skär fyra längder av brun tråd:. En tillräckligt lång för att nå från trailern boll kontakten till vänster bakljus, ena når från släpvagnen bollen kontakten till höger bakljus, ena når från släpvagnen bollen kontakten till den vänstra positionsljus kärl och ett som sträcker sig från släpet bollen kontakten till den högra markeringen lampa kärl.
5

Splice varje bakljus kärl ledaren till dess respektive brun tråd. Skarva varje markör tråd lampa leda till dess respektive brun tråd.
6

Splice alla fyra bruna trailer kablar till den bruna kabeln på släpet sele. Skarva den gula trailern kabeln till den gula kabelnätet, den gröna kabelnätet till den gröna trailern tråd, och den vita trailern kabeln till den vita kabelnätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95423.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.