Metoder för att måla Dash av en bil

Måla streck på din bil är ett enkelt sätt att uppdatera interiören eller att göra en begagnad inredning ser nya igen. Besprutning lite färg på instrumentpanelen kan fungera för ett par veckor, men färgen kommer lätt spricka, skal och flagna efter en kort tid. Använd de rätta metoderna för att måla streck på en bil för att få de bästa och längsta bestående resultat. Måla instrumentbrädan i bilen på bara några timmar. Saker du behöver
maskering papper och tejp
trasa
Red instegsskydd pad
Plastic Cleaner Review Plast prep
Vatten
handduk
Microfiber handduk
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Sätt maskeringstejp och papper över varje plats på instrumentbrädan som inte kräver färg. Täck alla elektronik, rattar, knappar och arbetsgrupper accessoarer. Täck ratten och instrument bezel med papper och tejp. Placera en trasa eller gammalt lakan på golvet och främre säten för att hålla sprutdimma bort dem.
2

Tvätta ytan av instrumentbrädan med plast rengöringsmedel och en röd instegsskydd pad. Skrubba streck med renare tills ytan är matt. Använd en fuktig handduk för att skölja renare från instrumentbrädan. Låt streck torka.
3

Torka instrumentbrädan med plast prep och en microfiber handduk. Låt prep torka i fem minuter. Torka prep utanför streck med en fuktig handduk och låt streck torka helt.
4

Spraya streck med färg gjord för plastytor. Håll sprayburk åtta inches från ytan och röra sig längs streck från ena sidan till den andra. Överlappa varandra stroke något för att få jämn täckning. Låt det första skiktet torka i 10 minuter. Spraya annan kappa eller två, beroende på vilken färg och nyans du vill, och låt varje lager torka i 10 minuter. Låt sista skiktet torka i åtta timmar innan du hanterar den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87263.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.