Hur man installerar en YJ Body Lift

Jeep Wrangler YJ är känt för att vara en exceptionell terrängfordon från fabriken. Du kan öka off-road kapacitet din Jeep Wrangler genom att installera en kropp hiss. En kropp hiss gör precis vad namnet antyder, lyfter kroppen av ditt fordon. Body hissar är billigare än byggsatser fjädring lyft och mycket enklare att installera. De kan köpas online eller på din lokala Biltema. De finns i olika storlekar, så du kommer att behöva bestämma mängden av hissen innan de köper ett kit. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Socket Ratchet
ställa
hydraulisk domkraft
träbit
Visa fler instruktioner
1

Leta ramen till karossdel punkter på din YJ. Det finns 11 skruvar som måste tas bort. Det finns en på framsidan av Jeep, direkt i centrum av den främre stötfångaren. Det finns två på varje hörn av bakre stötfångaren, två direkt över bakaxeln och tre längs varje rambalk under dörrarna.
2

Smörj varje bult genom att spraya dem med genomträngande vätska och låta dem blöt i 10 minuter.
3

Ta bort varje bult med en spärr och uttag från under bilen. Släng bultarna.
4

Placera en hydraulisk domkraft på ena sidan av jeep i centrum direkt under dörren. Placera en träbit mellan uttaget huvudet och kroppen av din YJ. Lyft kroppen av fordonet tillräckligt hög för att installera nylondistanser som följde med satsen.
5

Skjut nylondistanser mellan mount stock kroppen bussningar på ovansidan av ramen och fordonets kropp.

6

Sänk kroppen på de nylondistanser genom att sänka den hydrauliska domkraft kolven. Ta den hydrauliska domkraften från under fordonet.
7

Skjut hydraulisk domkraft på motsatt sida av fordonet. Placera den i mitten av kroppen under dörren och lyft den tillräckligt hög för att installera nylondistanser med hydraulisk domkraft. Montera de återstående nylondistanser och sänk kroppen ner på ramen. Avlägsna domkraften från under fordonet.
8

Installera de nya bultarna som följde med kroppen lift kit från undersidan av fordonet vid varje Kamerahuslocket bussning som togs bort i steg 3. Trä de bultar genom ramen och in i kroppen. Dra dem med ett Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84888.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.