Hur kan vi minska Supercharger Brus

Kompressorer erbjuder stora fördelar tillsammans med en enkel installation för de flesta at- home mekanik . Dessa enheter kan ge din bil bättre bränsleeffektivitet , mer hästkrafter och ett nytt utseende på några få steg . De kommer också att orsaka ytterligare buller , men det finns några sätt att minimera detta . Instruktioner
1

Förstå hur superchargers funktion . De drar in och cirkulera mer luft i motorn , kyls ner för att köra bättre . Detta ökar din hästkrafter och den totala effektiviteten i motorn .
2

Kontrollera att kompressorn har installerats korrekt . Om den inte installeras korrekt , kan det finnas luckor eller läckor luft orsakar bullret att vara högre än den är tänkt att vara . När problemet är åtgärdat , bör det tysta ned. Automotive butik proffs kan berätta om kompressor är korrekt installerad .
3

Överväg att köpa ett tips för avgassystemet . Tips görs i en mängd olika storlekar, former , bullernivåer och stilar för att passa över änden av avgasröret . Fråga ett avgas butik eller delar återförsäljare för att matcha ett avgassystem tips till din bil . Kolla in Magnaflow och Hedman Hedders för avgassystem tips och halsdukar .
4

Hitta en kompressor med flera portar återflödesmedlet . Dessa portar utjämna lufttrycket i kamrarna i laddningskompressorn för att minska bruset . Leta efter Whipple eller Powerdyne , varumärken som är kända för tysta kompressorer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82897.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.