Hur du anpassar en 1988 Mustang

1988 års Ford Mustang tillhör Fox kropp familjen Mustangs så kallad på grund av dess designer. På grund av sin vackra design och imponerande prestanda, var detta en av de mest populära Mustangs någonsin gjorts. År senare, Fox kroppen modell, oavsett om det är i fullt utvecklad GT skepnad eller mer subtil och diskret LX version, är lika populär som någonsin som en bra bas för en specialtillverkad hot rod. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt lager hjul med eftermarknaden eller senare modell Mustang hjul. Även en 88 "s hjul var generöst storlek när den var ny, tidens gång och trenden mot större diameter hjul och däck innebär en äldre modell kan se lite föråldrad. Det finns många alternativ här, inklusive eftermarknaden hjul från ett bolag som Tire Rack. Du kan också installera en större uppsättning hjul vridmoment dragkraft från en senare Mustang. Wrap hjul med större däck för ett utseende och prestanda uppgraderingen.
2

sänka fjädringen. En av de förändringar som många ägare utför på deras '88 Mustangs installerar en prestanda suspension, vilket sänker tyngdpunkten och minskar kroppens rulle. Dina Mustang kommer att se bättre och prestera bättre. Spetsa ändringarna till suspensionen med större vingla barer att ta hanteringen till nästa nivå. Last Call Racing är en bra källa för paket prestanda fjädring.
3

Uppgradera bromsarna. Om du kommer att köra din Mustang snabbt, då en uppgradering till bromsarna är nog så också. På mindre dyra sidan, kan du installera fler grippy bromsbelägg och cross-borrade skivor för att avleda värme byggs upp. Om du vill gå alla ut, sedan installera en stor broms kit från ett företag som AP Racing. Även om det är inte precis billigt, kommer detta att ge en enorm uppgradering i bromsning.
4

Uppgradera interiören. Beståndet interiören på en '88 Mustang är inte så illa till att börja med, men kan verkligen dra nytta av en mindre, sportigare ratt från ett företag, t.ex. Grant eller MOMO. Om du har verkligen ändrats din bil mer prestanda, installera en uppsättning skålade säten är också en bra idé. Det finns också en hel rad av inredningsdetaljer komponenter i en mängd olika material och utföranden (inklusive rostfritt stål och kolfiber) som kan klä upp din cockpit.
5

Ändra utsidan. Om du har en '88 Mustang GT, då finns det inte mycket som kan göras med utsidan eftersom denna modell redan kom med en omfattande bodykit. Men LX modellerna kom med enkla avskalade, karossen som kan dra nytta av en mer aggressiv frontspoilern och större bakspoiler. Du kan också ha en lackeringsverkstad specialanpassade måla din bil, men tänk på att måla arbete är ganska dyra och kan snabbt köra in i flera tusentals dollar för att göras på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95258.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.