Hur man uppgraderar en 1999 Mustang

Ford Mustang är en av de äldsta serietillverkade bilar i fordonsindustrin historia, först introducerades 1964 och fortfarande i produktion från 2011. Ett av skälen till Mustang popularitet är att det finns en enorm mängd eftermarknaden delar tillgängliga för den. Många av dessa eftermarknaden delar förbättra prestanda av Mustang när den är installerad genom att öka hästkrafter, vridmoment, eller hantering. Var noga med att välja eftermarknaden delar som matchar motorn och modell 1999 Mustang. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Ta Ford luftintaget och installera en prestanda eftermarknad kallt luftintaget i dess ställe. Den kalla luftintaget är ansvarig för att suga in luft från utsidan av bilen och dirigering den i luft /bränsleblandningen inuti Mustang motorn. Prestanda eftermarknaden kallt luftintag tar in mer luft, vilket förbättrar förbränningen och ökar hästkrafter och vridmoment, vilket i sin tur ökar Mustang acceleration förmåga.
2

Ta Ford avgassystemet och installera en prestanda eftermarknad avgassystemet i dess ställe. Avgassystemet är ansvarig för att avleda varm luft utanför motorrummet och minskar mottryck. Minska mottrycket ökar också hästkrafter, vridmoment och acceleration. Prestanda eftermarknaden avgassystem ger också Mustang en mycket starkare och mer aggressiv avgasljud.
3

Installera en kompressor eller turbo. Kompressorer och turboaggregat är kollektivt kallas Varmluftsanläggningar induktion system eftersom de lägger en enorm mängd luft till motorns luft /bränsleblandning. De förbättrar drastiskt hästkrafter, vridmoment och acceleration, men är extremt dyrt och väldigt utmanande att installera. De ökar även slitaget på andra Mustang komponenter.
4

Ta fabriken däck och installera prestanda däck. Performance däck har mindre grepp och är mjukare än vanliga däck, vilket ökar accelerationen och hanteringen av Mustang. Men prestanda däck slits ut mycket snabbare och är dyrare än vanliga däck. De minskar också hantering kapacitet i våta förhållanden såsom regn eller snö.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96386.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.