Hur man målar ett avgasrör

Grenröret är oftast den sista delen under huven för att få någon uppmärksamhet. På bakre fordon fyrhjulsdrift, utblåsningsgrenrören finns på vardera sidan av motorn, oftast dold av andra delar. På främre motorer hjulsdrivna är avgasgrenrör front och center när huven öppnas. Över tiden, avgasgrenrör bli brun och smutsiga tittar. Lär dig att måla ett avgasgrenrör så ditt motorrum ser ren och unik. Saker du behöver
Hög värme motor måla
Motor primer
maskeringspapper
Maskeringstejp
diskmedel
Vatten
Sponge
Visa fler instruktioner

1

Tvätta grenröret med en svamp och utspätt diskmedel. Se till att motorn är kall, häll sedan den utspädda vätskan på grenröret och skrubba den med en svamp. Skölj tills det inte finns några lödder som kör på det. Låt allt torka ordentligt. Starta motorn torkar det snabbt, men se till att motorn kyls ner igen innan du börjar måla.
2

Place maskering papper och tejp runt alla områden som du inte vill ha målat. De flesta av översprutningen kommer avta, men det är bäst att undvika den helt.
3

Använd motorns primer för att spraya en tjock päls på grenröret. En tjock päls eller två tunna lager är tillräckligt för att hjälpa färgen fastnar på grenröret.
4

Spray två eller tre skikt av den höga värmen motorn färg på grenröret, vilket gör att varje skikt går på jämnt. Ta bort maskeringstejpen och papper när sista skiktet sprutas på. Låt färgen torka helt innan du startar motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84496.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.