Hur du gör din egen Cold Box Air Induction

Anpassa bilens luftinsugssystem kan erbjuda en betydande ökning av hästkrafter. Modifierade intag ger ökat luftflöde över beståndet systemet. De tillåter motorn att andas kallare, tätare luft. Resultatet är ökad hästkrafter, förbättrad bränsleekonomi och övergripande motorns prestanda. För att undvika det höga priset och ibland komplicerad installation av eftermarknaden kall byggsatser luftinsugningssystem, kan du ändra rutan stock luften på något fordon och se många av samma prestanda fördelarna med en eftermarknad intag. Saker du behöver
Eftermarknad luftfilter
Flexrör kanalisation
buntband
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner

1

Ersätt bilens lager luftfilter box med en högre flödande, eftermarknad enhet. Installationen kräver att ta bort locket luften rutan, vanligen hålls på plats av hand-flyttbara klämmor eller skruvar. Ta bort alla fästen och locket lyfter gratis, som ger tillgång till luftfiltret. Ta ut beståndet filtret och sätt din eftermarknad ersättare. Sätt tillbaka locket luften rutan.
2

Köp flexrör kanalisation för att pussla ihop en egen kall-luftkanal. Flex rör för användning i luftintag erbjuds av många eftermarknaden tillverkare i olika diametrar. En 3 -. Tums innerdiameter är önskvärd för högt luftflöde
3

Montera anpassade flex rör till ditt fordon. Denna process kommer att variera beroende på märke och modell. Du vill att flexrör slut att vara i vägen för mötande luft, till exempel i stötfångarens kylaren öppning.
4

Route den andra änden av flexrör till luft induktion inlopp. Återigen kommer proceduren varierar beroende på märke och modell. En direkt väg till luft rutan kommer att vara möjligt på vissa fordon, medan andra kommer att kräva dirigering runt andra motorkomponenter. Om radiatorn område av ditt fordon är alltför rörigare för en ren installation av flexrör kanalisation, överväga att installera den i bilens fender väl området.
5

Klipp änden av den flexibla röret så att det vilar ca 2 - inches från intaget lådans inlopp. Detta kommer att göra det möjligt för kanalisation att förse aktiemarknaden intag med riklig, kall luft från utsidan av motorn bay area.
6

Säkra din egen kall luft kanaler med buntband. Detta kommer att kräva stora, höghållfasta band för att passa runt diameter flexrör och hålla det tätt säkrade under drift. Se till att hela längden av flexrör hålls tätt på plats med zip knyta till rejäla platser på din bil. Livskraftiga alternativ även den främre stötfångaren grillen, vistelser kylare och stock intag fästpunkterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86333.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.