DIY högeffektsgenerator Upgrade

fordon är utrustade med ett ständigt ökande utbud av elektrisk utrustning, oavsett om det är monterat från fabrik eller som en eftermarknad produkt. Fordon tillverkade och utrustade med omfattande elektrisk utrustning har hög-output generatorer att hantera strömstyrka krav. Om du har monterat en massa eftermarknaden elektrisk utrustning, är det troligt att din befintliga generatorn inte kan producera tillräckligt höga ampere för att driva allt. Uppgradera till en högeffektsgenerator och du kan vara säker på all din utrustning kommer att fungera korrekt. Gör det själv sparar tid och pengar. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Koppla den svarta kabeln från bilens batteri med hjälp av en skiftnyckel. Detta är den negativa kabeln som ansluts direkt till metalldelar ditt fordon.
2

Lossa kablar och ledningar från terminalerna på den befintliga generatorn. Du kommer att använda dessa för att koppla din högeffektsgenerator. Antingen ta bort pluggarna från terminalen uttag med händerna, eller använd en skiftnyckel för att lossa skruvarna och ta sedan bort kablarna från Terminal stolpar.
3

Lossa de tre skruvar och muttrar på generatorn med hjälp av en skiftnyckel. Du kommer att hitta en på baksidan och en på framsidan av generatorn. De håller generatorn på motorn. Den tredje bulten monteras på generatorn via ett justerbart fäste på framsidan.
4

Använd dina händer och flytta generatorn mot motorn. Det svänger inåt lätt eftersom bultarna är lösa. Denna rörelse inåt mattas generatorremmen så att du kan dra bort remmen från generatorn remskiva.
5

Ta bort de tre muttrarna och bultarna med en skiftnyckel. Håll i generatorn med en hand så att det inte faller. Det är möjligt att du kan får några dollar för generatorn om det fortfarande är i gott skick.
6

Placera din högeffektsgenerator i samma position som den du bara bort, med en hand. Skjut bultarna genom flänsarna på framsidan och baksidan av generatorn med andra handen, sedan löst skruva på muttrarna. Sätt den tredje bulten genom den justerbara konsolen och på generatorn, trä därefter muttern på skruven.
7

Flytta generatorn mot motorn. Placera generatorremmen över brythjul. Dra högeffektsgenerator bort från motorn med handen så att bältet stramar. Håll dra generatorn med ena handen medan du drar åt muttern på bulten med den andra handen och en skiftnyckel. Kontrollera att bältet är tight, när du har skärpt muttern.
8

Dra de främre och bakre muttrar och bultar på högeffektsgenerator hjälp av en skiftnyckel. Kontrollera att generatorn inte kan röra sig och att bältet är fortfarande tight.
9

Anslut kablarna och ledningar till generatorn. Antingen skjuter pluggarna i hylsorna med fingrarna, eller placera metallöljetter över terminalen stolpar, sedan tillbaka muttrarna och dra fast med en skiftnyckel. Den röda kabeln ansluts till plint märkt "B" eller "Bat." Den svarta kabeln ansluts till plint märkt "Gnd" eller "T", medan de mindre färgade kabeln ansluts till plint märkt "Ign" eller "F." Du hittar oftast att alla anslutningar är olika storlekar så att du inte kan få det fel. Men om du inte är säker, se till generatorn instruktioner för vägledning.
10

Anslut den svarta kabeln till fordonets batteri. Skjut klämman över terminalen polen, dra sedan åt muttern på klämman med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86937.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.