Hur man byter en Knob Gear Shift

växelspaksknoppen i en manuell växellåda utrustad bil eller lätt lastbil är den stora ratten , oftast gjorda av plast , som fäster på toppen av växelspaken . Över tiden ytan på knoppen kan bära och du kanske vill byta ut den för att piffa upp inredningen av ditt fordon . Många eftermarknaden tillverkar erbjuda specialitet rattar växlingsindikatorer . Några av dessa är gjorda av exotiska material som läder eller billet aluminium . Vissa företag erbjuder nyhet rattar växellägen för ägare som vill anpassa inredningen i sina fordon . Saker du behöver
Wrench in
Insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
Byta en växelspaksknopp
1

Leta ratten växelspaken bifogas slutet av växelspaken . Gear växelspaksknoppar är vanligtvis monterade på ett av två sätt. Det kommer antingen vara gängor bearbetas till växelspaken att vredet skruvas på , eller en liten skruv ( vanligtvis en Insexskruv ) vid basen av ratten som håller vredet till växelspaken .
2

Vrid ratten moturs eller ta bort skruven vid basen av ratten för att ta bort vredet från växelspaken .
3

dit den nya ratten på växelspaken genom att trä den medurs på växelspaken eller föra in den på växelspaken och dra åt skruven till botten av ratten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83356.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.