Installationsinstruktioner Coilover Sänkningsfjädrar

Coilover fjädrar bakre upphängningar har tyngden stödja spiralfjädern och stötdämparen kombineras till en enda enhet som liknar en MacPherson fjäderben. Förkortning av spiralfjädern har varit gynnade sätt att sänka din bil och få en mer aggressiv hållning. Återförsäljare har att erbjuda fjädrar ersättning coilover som levererar en förutbestämd mängd sänkning. Installera dessa Coilovers själv kan hjälpa dig att spara en betydande summa pengar. Saker du behöver
Jack
Jack står
hjulblock
rörtång
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Wrench set
Coil verktyg våren kompressor
Vise
Måttband
Visa fler instruktioner
1

block Placera hjulet framför och bakom ena framhjulet. Lossa de bakre muttrarna genom att vrida dem moturs med rörtång. Lämna dem i kontakt med hjulen. Placera domkraften under ramen framför ett bakhjul och lyfter bilen tills bakhjulet från marken. Upprepa på andra sidan. Ta bort hjulen.
2

Öppna bagageluckan. Släpp ryggstödet och låt den fällas framåt. Ta bort skruven i botten av baksätets sidan bolster. Ta bort de två clipsen i toppen och ta bort sidan bolster.
3

Roll domkraften under ett bakre länkarmen och höja uttaget för att stödja kontrollgruppen. Ta bort de två yttre övre bultar strut montera genom att vrida dem motsols med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft.
4

Ta bort den nedre strut montera bulten genom att vrida moturs med Ratchet och uttag. Sänk domkraften, vilket kontrollgruppen att svänga ner, så den övre strut församling att komma fri från kroppen. Ta stagenheten från bilen.
5

Kläm staget säkert i ett skruvstäd utan att förvränga röret. Tryck ihop spiralfjädern 2 till 3-inches med fjädern kompressorn. Ta den övre låsmuttern genom att vrida den moturs med en spärr och uttag. Mät höjden av spiralfjädern. Frigör fjädern och ta bort kompressorn och våren.
6

Komprimera den nya fjädern tills det är samma höjd som erhölls i mätningen i det föregående steget. Skjut spolen över staget och montera den övre kåpan. Ersätt den övre låsmuttern genom att vrida den medsols för hand, därefter vridmoment det till 22 foot-pounds.
7

Rikta den övre fästet dubbar med hålen och skjut staget på plats. Lyft botten av stöttan över den nedre styrarmen och på plats. Lyft kontrollgruppen genom att höja uttaget tills den nedre monteringshålen laguppställningen. Skjut bulten på plats och gänga muttern för hand, vrida den medsols tills den sitter. Höj domkraften att ladda suspension. Dra den nedre bulten till 40 foot-pounds. Trä de övre Montera skruvar medurs för hand tills den sitter och vridmomentet till 28 foot-pounds. Sänk och ta bort domkraften.
8

Upprepa steg 3 till 7 på den andra sidan av bilen.
9

Installera hjul och tråd muttrarna på bultarna. Höj bil utanför stödbenet och sänk den tills hjulet kontakt med marken. Dra åt muttrarna med 80 foot-pounds. Sänk och ta bort domkraften. Upprepa proceduren på motsatt sida av bilen. Ta bort hjulblocken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96328.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.