Hur du justerar bakvagnen på en Suzuki GSX 1100

Den bakre upphängningen på din Suzuki GSXR 1100 är justerbar, vilket gör att du kan finjustera verkan av chock för din körstil. Detta gör att förare av alla former och storlekar för att anpassa styvheten av chocken baserat på hur och var de rider. Justera din stötdämpare är en enkel procedur som kan göras hemma, och det gör en enorm skillnad till det roliga och komfort du känner när du rider din motorcykel. Saker du behöver
Preload justering skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta din GSXR 1100 för en längre provtur. Var uppmärksam på verkan av den bakre chock när du tar hörn, accelererar från stillastående och bromsa. Bestäm om du ska justera chock att vara mjukare eller hårdare. Du bör mildra chocken om cykeln känns långsam utanför linjen eller är alltför ojämn och obekväm att rida. Styva upp stötar om bakhjulet studsar i hörnen eller glider på snabba accelerationer.
2

Ställ din cykel på dess centrum står och lokalisera stötdämpare strax under passagerarsätet. Lokalisera förspänning justeringsanordning vid toppen av chocken, precis under den bakre sektionen kroppspanelen.
3

Vrid förspänning justeraren moturs, mot chock fjäder, med användning av en förspänning justeringsanordningen skiftnyckel för att dra åt eller stelnar chocken. Vrid förspänning justering medurs, bort från chocken våren, för att lossa eller mildra chocken.
4

Gå ut för ett andra test ride och uppmärksamma skillnaden i hantering, acceleration och retardation. Om fler justeringar behöver göras, återvända hem och vrid förspänning justering i rätt riktning för att finjustera egenskaperna hos din resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86718.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.