Hur man bygger din flyttbara Racks Truck Ladder

Kommersiella stege rack för din lastbil kan vara oöverkomligt dyr, eller saknar den kvalitet du skulle vilja se för pengarna. Kanske du behöver en specialitet stege för ett jobb, och de ställningar som finns från lokala leverantörer är inte upp till par. Oavsett din anledning för att bygga din egen stege rack, är den mest grundläggande och bästa anledningen till att du oändligt kan anpassa stegen rack för att passa dina behov. Saker du behöver
MIG svetsare
svetshjälm handskar
Svetsning
Måttband
vinkelhake
6 C-klämmor
Roll av svamp tejp
2-1 /2 tum fyrkantsrör stål
Paint
Visa fler instruktioner
Mätningar för design
1

Mät de bästa skenor flaket på vilken stege rack kommer att monterad. Du kommer att konstruera basen i en U-form för att anpassa porten lastbil svans.
2

Mät höjden mellan toppen av rälsen flaket och den övre delen av lastbilshytten. Tillåt minst sex inches fritt utrymme ovanför hytten.
3

Mät den totala längden som krävs för den övre delen av racket. Detta kan sträcka sig förbi lastbilshytt över huven.
Konstruera Rack
4

Kapa fyrkantsrör stålet till rätt längder som bestäms av dina mätningar. Lägg ut både basen av stegen rack och toppen av stegen rack på en stor arbetsplats där du kan svetsa ihop dem. Använd en vinkelhake för att säkerställa att rören är vinkelräta mot varandra. Se till att de två är samma bredd före svetsning.
5

Svetsa övre korgen tillsammans först. När den yttre ramen rektangeln är konstruerad, skär tre längder av fyrkantsrör stål till samma längd som de två kortaste bitar och svetsa dessa i mitten av ramen, svindlande dem ca 3-4 meter ifrån varandra.
6

Skär fyra upprättstående stöd till storlek, sedan försiktigt svetsa dessa på plats med hjälp av en vinkelhake för att kontrollera att de är vinkelräta mot ramen.
7

Svetsa basen på plats genom att lägga till en bit i taget till den ram du redan har konstruerat. För att åstadkomma spelrum för bakluckan, skär en längd av stålrör och svetsa på plats en fot från toppen av ramen. Detta kommer att ge nödvändig strukturell styvhet till den bakre änden av stegen rack samtidigt ger tillgång till sängen av lastbilen.
Paint och installera Ladder Rack
8

Måla stegen rack ditt val av färger för att förhindra stålet från att rosta.
9

Installera svamp tejp på undersidan av stegen rack där det kommer att monteras på flaket för att förhindra skador på flaket.
10

Installera stege rack på lastbilen med hjälp av flera assistenter, sedan Fäst struktur på plats med hjälp av de sex C-klämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86420.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.