Hur Spraya Wheels Paint Bil

Bil hjul blir smutsiga, suddig och kliade, men det finns ett sätt att få dem ser helt nya. Lär dig att spraya hjul måla bil och få dina hjul ser ut som nytt. Sprutmålning hjul kan också ge din bil ett nytt utseende och hjälpa det sticker ut genom att ändra färgen på hjulen för att matcha bilen. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Sandpapper (80 och 120 grit) katalog thinner
Handduk
Automotive sprayfärg
Automotive spruta primer
Automotive spraya klart
Maskeringstejp
maskeringspapper
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hjulen med biltvätt tvål och en svamp för att avlägsna smuts, lera eller bromsdamm . Efter de torkar, torka hjulen ner med thinner för att ta bort polish eller Teflon beläggning som de kan ha.
2

Sand hjulen med sandpapper för att förbereda ytan för primern. Använd maskeringstejp och papper för att täcka däcken om hjulen är fortfarande monterade på dem. Addera 3

Skaka burken med spray primer väl. Spray två eller tre jämna drag på hjulet, vilket gör dem att torka mellan varje målning. Se till att få mellan ekrarna eller "armar" av hjulen med primer.
4

Skaka färgburken väl och spraya tre eller fyra lager färg på hjulen. Använd tunna, jämna drag för bästa täckning utan körningar. Låt varje lager torka helt innan en annan.
5

Applicera två eller tre lager av fordonsindustrin sprayen tydliga. Detta skyddar färgen och ger hjulen en glansig look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83073.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.