Hur Konvertera Min Gas Auto till Propan

Flytande propan är den mest använda alternativa bränslen i USA. Över 350.000 bilar körs på flytande propan tillhandahålls av över 5000 tankställen i hela nationen. Flytande propan fordon ger en större motorns effektivitet som sänker utsläppen av kolmonoxid, koldioxid, nonmethane kolväte och kväveoxid. Propan fordon behöver inget underhåll, har en liknande bränsleeffektivitet till gasfordon och bränslet redan en gas, blandas lättare med luft och har färre problem med att starta i kallt väder. Konvertering instruktioner varierar från bilmodell till en annan och den utformning som valts av propan konverteringssats tillverkaren. Komplettera dessa riktlinjer med detaljerade instruktioner som medföljer omvandlaren kit. Saker du behöver
ombyggnadssats
Demand regulator
högtryck Konsoler slang
eller rörmokare tejp
Visa fler instruktioner
1

Installera en propan tank i bilen. Om du placerar det beror på vilken typ av fordon. Om du konverterar en bil för propan, kan du installera tanken i bagageutrymmet så länge du försegla det från passagerarutrymmet och skär ventilationshålen vid den lägsta punkten i bagageluckan. Annars kommer du att montera propan tanken till bilens chassi.
2

Montera regulatorn så lite och så nära som möjligt till bilens bränslespridare och gas motorstyrenheten och anslut dem med slangen ingår i satsen. Om du har en äldre bil med en förgasare, ansluta regulatorn till förgasaren med en sektion av slangen. Anslutning detaljer varierar från en modell till en annan, beroende på vilken typ av motor och insprutningssystem. Följ tillverkarens instruktioner för din bil.
3

Hook upp regulatorn till bilens ledningar vattenkylning. Installera ett vatten ventil för att minska vattenflödet till regulatorn till en rännil.
4

Kör flytande slang propangas från tanken till regulatorn. Fäst slangen på undersidan av bilen var 12 inches med klämmor eller rörmokare tejp.
5

Fyll tanken, öppna flytande propan ventilen och kontrollera installationen för läckage genom sprutning anslutningar med såpvatten.
6

Starta bilen och ta en tur med tillfredsställelsen av att veta att du bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86310.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.