Enkelt sätt att göra en lastbil Snabbare

Många stigmas som människor har om bilar är relaterade till deras hastighet och prestanda. Vid prövningen den genomsnittliga storleken på lastbilar, vissa bara inte kan fundera köra något som äter upp bensin och rör sig något över takten i en snigel, och helt enkelt inte kommer att köpa en bil med dessa egenskaper. Som sådan, kommer en stor del av konsumenterna över alla lastbilar och stadsjeepar utanför sin inköpslista, men de inte inser att det finns många sätt att göra dessa större fordon prestera bättre än vissa bilar, med endast ett fåtal ändringar. Prestanda Modification

Eftermarknadsprodukter kan påskynda en lastbil eller en SUV. En lokal Biltema kan ge dig bra idéer för att få ett extra par pounds av vridmoment och större siffror i hästkrafter ur din lastbilens motor.

En kall luftintaget ger din lastbil ökat vridmoment och hästkrafter. Öppnandet av fordonet så att mer luft i snabbare samtidigt hålla motorn sval från fabriken "boxed air" gör det möjligt för motorn att prestera mycket bättre och förbättra gas körsträcka.

Något dyrare, men lika viktigt och fördelaktigt eftersom luftintaget, är ett nytt avgassystem. Lägga till ett större avgassystem till din bil kan tillåta luften inne att flöda lika lätt ut ur fordonet som det gjorde i det. Din motor kan andas lättare och kylas ned, liksom, genom denna modifiering. Mest av allt, kommer dessa två förbättringar inte bryta banken.
Normal Tune Ups
p Om du har märkt att din lastbil kör något långsammare än när du först köpte det får en tune-up vara i ordning. Om du köper bilen används, skulle det vara en bra idé att göra det tune-up och försäkra att det du köper är mekaniskt balanserade och i god form. Detta kräver inget mer än ett par billiga och billiga delar, till exempel ett nytt luftfilter, ett oljebyte och en ny uppsättning av tändstift. Med dessa komponenter i nya och fungerande skick, kommer motorn att få ett nytt liv.

Långsammare lastbilar bör kontrolleras för att se om de behöver en tune-up varje par tusen miles, med den obligatoriska oljebyte vid 3000 till 5000 miles. Detta tips inte bara hjälpa till med prestanda, men också sparar från kostsamma reparationer under livslängden på ditt fordon.
Bensin Överväganden

sista du kan göra för att göra din bil köra något bättre är att ändra bensinen du normalt använder för att någon med ett högre oktantal, låg oktanig bensin innebär att gasen är mer mättad med andra kemikalier, som kan orsaka din tändstift utföra med mindre av den " , gnista "behövs för att göra bilen prestera till sin största förmåga. Medan du behöver inte gå till en hög kvalitet, högoktanigt bränsle (om du inte har en turbo på fordonet, i vilket fall det rekommenderas), mid-grade bensin kommer upp prestandan och samtidigt hålla din lastbil delar säkrare medan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83546.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.