Så monterar du ett Dixie Horn

Installera en Dixie horn, populariserades av tv och i filmer, är inte olikt installera någon specialitet horn. Det finns flera potentiella problemområden för att undvika, men totalt installationen är rakt fram. Det finns också fabriken horn att tänka, det måste hållas i kretsen. Stater har lagar som kräver att fordon som utrustas med fungerande horn och en Dixie horn inte kan kvalificera sig. Detta tillvägagångssätt möjliggör för båda. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Drill
1/4-tums Hylsnyckelsats
Crimptänger
In-line säkringshållaren
16 -gauge wire
testlampan
Scotch-Lok-kontakt eller motsvarande
slipsar Wire
Visa fler instruktioner
1

Montera hornet nära fordonets front . Kontrollera att signalhornet pekar nedåt. Detta kommer att hålla regn eller snö från att fylla öppningen och orsaka permanenta skador. Borra monteringshål och montera horn på framsidan kärnstöd ligger bakom grillen.
2

Fäst en tråd till en av de två horn kontakterna och säkra den motsatta änden till fordonets metallram. Detta kommer att skapa mark-kretsen. Vissa horn har bara en kabel för att ansluta. I detta fall levererar monteringsfästet där hornet fäster till fordonet marken krets. Vara säker och montera horn säkert i detta fall.
3

Montera ett nytt horn-knapp switch (finns på alla Biltema) i ett lättillgängligt läge under instrumentbrädan. Borra monteringshål, bifoga två trådändar till växeln, och skruva fast brytaren på plats.
4

Leta upp en stor tråd spänningsmatning under instrumentbrädan. Sondera i-dash trådar med ett test ljus som har jordat tills lampan lyser. Var noga med att välja en tråd som är stor nog att bära den extra kraften hornet behöver. Installera en Scotch-Lok-kontakten på kabeln. Plug en spade kontakten till Scotch-Lok som har installerats på änden av en av de leder som kommer från horn-knappen växlar. Installera en in-line säkringshållaren i denna tråd och koppla in en 15-amp säkring.
5

Route resterande kabelgenomföringsdelen från horn-knappen byta till det nya hornet. Denna tråd måste dirigeras under instrumentbrädan och genom brandväggen. Det finns gummiringarna av olika storlekar som går genom brandväggen från under instrumentbrädan. I små genomföringar, kan en skruvmejsel användas för att öppna ett hål att dra kabeln. I andra fall kan ett litet hål borras. Oavsett vilken routing, se tråden är isolerad och kommer inte skaver mot stål.
6

Dra tråden under huven och fäst den med buntband. Håll den från direkt kontakt med avgaser komponenter och borta från rörliga delar. Anslut kabeln till den återstående tråden ledningen av hornet. Test av signalhornet fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84441.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.