2WD till 4WD Ford Konvertering

Ford lastbilar och skåpbilar är väl kända för sin mångsidighet, off-road förmåga och på vägegenskaper, men en aspekt av Fords göra--allt modellserie är ofta förbises. Ford har alltid haft en mycket modulsystem modell diversifiering, det är inte ovanligt att chassi och drivlina komponenter från olika modeller och fordonstyper att korsa overs till andra i samma område, vilket är vad som gör utsikterna till en 4WD omvandling för 2WD chassi sådana ett frestande förslag. De delar

Oavsett om du tar "köp det som ett kit" eller "skroten crawl" tillvägagångssätt, du kommer att behöva samma grundläggande delarna. I allmänhet kommer du vill hålla fast vid lastbilar eller skåpbilar i samma modellprogram som din egen, F350 lastbil delar fro E350 skåpbilar, F250 delar för E250 skåpbilar, etc.

I ingen speciell ordning, du ll behöver: Komplett montering framaxel med redskap för att matcha dig befintlig bakaxel, låsa nav, 4x4 broms rotorer /styrning linkages.springs /armar radie, transmission puckel tallrik, främre och bakre drivaxlar, överföringsfall tallrikar sladda, 4x4 hastighetsmätare kabel /sändning tailshaft /utgående axel och överföringen. Omvandlingen ska köra dig mellan $ 2000 och $ 4000, beroende på dina chassi och delar val.
Och överföring Case
p Det finns två vägar att gå efter när du väljer en sändning och överföring fallet. Du kan använda anpassa ditt lager växellåda för användning med en 4x4 fördelningslåda, men inköp och installation av en fabrikstillverkad 4x4 drivlina är oftast enklare, billigare och skapar mindre möjligheter för misstag uppstår. I den tid det skulle ta tid att du tar bort enheten utgående axeln från en donator transpersoner och installera det på din nuvarande, kan du redan ha haft en ny transpersoner installerad och igång.
Order of Construction

Hela modifiering kretsar kring din nya fördelningslåda, så det borde vara det första som installeras. Flytta därifrån till bakvagn, sedan främre hjulupphängningen. Den främre hjulupphängningen är där de flesta av din tillverkning arbete kommer att ske, F350 och 250 modellerna kommer att kräva fullständigt avlägsnande av allt som rör sig, så var beredd för vissa fackla tid. De flesta F350 ägare tycker att det är lättare att byta ut hela fronten klippet, men det är upp till den enskilde. Addera Ändringar

fyrhjulsdrift system kommer att lägga till några vikt, cirka 350 pounds, faktiskt. Lägg till att ökad vikt den roterande dra och trögheten i en 4WD axel och överföring fallet, och du tittar på en allvarlig nedgång i prestanda utan ytterligare modifiering.

Tänk lite motorns arbete. Aftermarket avgas-och intag är en given, men du kanske vill tänka på att gå lite längre med högre kompression kolvar och en uppsättning rubriker. Betrakta dessa modifikationer obligatoriska om du kör en lägre-drivna 302 (5.0L) motor. När det gäller drivlinan går, skulle ett högre stall momentomvandlare vara en bra idé, och numeriskt högre utväxlingar kommer att gå en lång väg mot att återställa stock acceleration om du använder större diameter däck.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83792.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.