DIY Ford Switchblade Key

Många modeller av Ford-fordon har tändningsnycklar som är kopplade till trådlösa fjärrkontroller. Dessa tangenter kan bläddra i och utanför den handhållna fjärrkontrollen och används som en vanlig nyckel för att starta bilen. Ford switchblade kan programmeras elektroniskt till din motor för säkerheten. Dessa tangenter kallas transponder nycklar, och du kan få dem att arbeta själv, utan hjälp av en expert eller mekaniker. Instruktioner
1

Ge din nyckel koden till en låssmed och få en ny nyckel gjord, eller få en nyckel från din Ford återförsäljare.
2

Sitt i förarsätet på din Ford bil. Sätt in nyckeln i tändningslåset.
3

Vrid nyckeln till "On" läge. Lämna nyckeln i "On" läge tills säkerheten ljuset på instrumentbrädan tänds och börjar blinka. Vänta här ljuset att stanna på och blinkar i 15 minuter innan du fortsätter.
4

Vrid tillbaka till "Off" när lampan slutar blinka.
5

Turn tändningen tillbaka till "On" igen och vänta ytterligare 15 minuter för ljuset att starta och sedan sluta blinka. Upprepa denna process en gång till, vilket gör att ljuset slås på i 15 minuter till. Detta kommer att göra totalt tre cykler, och du kan sluta med din nyckel i "Off" spot.
6

Vrid nyckeln till "On" igen och säkerhet ljus kommer inte att blinka längre . Detta indikerar att programmeringen fungerade och du kan ta bort nyckeln och använda den som vanligt.
7

Programmera en andra transponder nyckel genom att först sätta din arbetstid nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On" och sedan "Off", och ta bort den. På mindre än fem sekunder, sätt i den nya nyckeln. Säkerheten tänds under två sekunder för att visa att den nya nyckeln programmeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86677.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.