Hur man installerar en Cherry Bomb Glasspack

The Cherry Bomb varumärke och Glasspack-style ljuddämpare har funnits i decennier, och de fortsätter att vara populär. De levererar ett bra ljud och bra prestanda till ett anständigt pris. Installera en är inte svårt, om du vet din väg runt elverktyg och fordon. Det rekommenderas inte för den genomsnittliga skuggan träd mekaniker, men för dem som har erfarenhet bortom tune-ups och platta förändringar däck, kan det spara en hel del dollar att installera ljuddämparen hemma. Saker du behöver
tigersåg eller vinkelslip (eventuellt) katalog Welder eller ljuddämparen klämmor Review verktyg set (end nycklar eller hylsnycklar) katalog tjocka handskar och skyddsglasögon
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort den gamla ljuddämparen. Detta steg kräver att du kapa avgas slang vid vardera änden av den befintliga ljuddämparen om apparaten har svetsats på plats. Om ljuddämparen klämdes på, kan många gånger klämmorna tas bort med hjälp av en stor hylsnyckel. Om bultarna har storlek på grund av värme och fukt eller om de är böjda, kan det ändå vara nödvändigt att skära antingen bultar eller avgas rör sig.
2

Mät ut hur mycket utrymme det nya ljuddämparen kommer att behöva mellan resterande avgas slang. Generellt glasspacks är längre än standard ljuddämpare och därför kommer att kräva mer utrymme. Om mer utrymme behövs, kommer det att vara nödvändigt att skära avgaserna slangen på ena eller båda ändarna för att rymma den nya enheten. Skär försiktigt, om för mycket slang avlägsnas, kommer ljuddämparen inte installeras på rätt sätt. Ta ut endast så mycket som du behöver, oavsett om du svetsar den nya enheten i eller klämma den.
3

Installera Glasspack. Om du svetsar den nya ljuddämparen i, se till att få en 100-procent pärla hela vägen runt varje ände så det finns inga avgas läckage i systemet. Placera ljuddämparen försiktigt mellan de främre och bakre rör och lägga fram det så att det upphävs och kontrollera dina toleranser. När ljuddämparen är korrekt på plats, fullfölja hela svetsen. Alltid bära utrustning svetsning säkerhet och se till att fordonet sitter på pallbockar om det är nödvändigt att höja det. Om du fastspänning ljuddämparen på, alltid använda nya enheter. De kan hittas billigt på någon auto leverans butik och kommer att pågå flera gånger längre än de gamla klämmorna. På liknande sätt som svetsmetod kommer ljuddämparen att placeras mellan den främre och bakre rör, utan helt enkelt spännas fast på plats. Få klämmorna så hårt du kan för att undvika fel eller läckage avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94977.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.