Hur Jämför Elwinschar

Elwinschar erbjuder dragkraft som du behöver för allmän användbarhet situationer och off-road återhämtning. Man trodde länge att hydrauliska vinschar var det enda alternativet när det kom till vinschar, men elvinschar gör ett uppsving i popularitet. Drivs av bilens batteri, elektriska vinschar är mycket lättare att montera på ett fordon än hydrauliska vinschar eftersom du inte behöver utnyttja bilens styrning pump. Elektriska vinschar erbjuder också fler funktioner än du hittar med hydrauliska vinschar, vilket kan göra det svårt att välja när man jämför elektriska vinschar. Instruktioner
1

Jämför konfigurationer drivlina bland elektriska vinschar. En kuggväxel drivlinan har en snabb linje hastighet och det är tillförlitligt, men det kan vara instabil och du kan hamna förlora din last på grund av det. Snäckväxel drivlinor, mest populära för användning på bärgningsfordon, är avsedda att användas när du behöver för att hålla eller sänka ett föremål. Snäckväxel drivlinor arbetar typiskt långsammare än andra typer av elektrisk vinsch drivlinor. Planetväxel tåg är en kombination av både sporre och snäckväxlar tågen kör. De är mindre, väger mindre och kostar mindre. Planetväxel tåg är den mest populära typen av drivlinan används med elektriska vinschar.
2

Välj en vinsch med motorn som bäst kan hantera din ansökan. Det finns två huvudsakliga typer av elektrisk vinsch motorer: permanent magnetiska (PM) och serielindad (SW). PM-motorerna har en lägre strömförbrukning, vilket innebär att de är mer energieffektiva. Mindre kraft innebär dock att de inte är avsedda att användas i extrem terräng eller situationer återhämtning. Räkna med att betala mer för SW elektrisk vinsch motorer, men de är för extrem användning och de har en stor makt pull. Du kan behöva uppgradera generator, batteri och andra elektriska komponenter i bilen för att driva en SW motor.
3

Köp en elektrisk vinsch som är rätt storlek. Du behöver en vinsch kapacitet som är minst 1,5 gånger din totalvikt. Till exempel, om du tänker använda en vinsch på en 5000-lb. fordon, behöver du en elektrisk vinsch med en kapacitet på 7500 kg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83756.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.