Hur du anpassar en begagnad Van

När du kör runt i stan och se alla bilarna på vägen, tycks de alla ha samma trista utseende. Men du behöver inte vara som alla andra. Oavsett din budget är stor eller liten, kan du konvertera en begagnad van att passa din egen smak. Anpassa din van är ett sätt för dig, ditt företag eller politisk kandidat för att stå ut i en folkmassa och få lite gratis publicitet medan du kör runt i stan. Instruktioner
1

Måla van en uppfriskande färg eller flerfärgad. Om du har en blomma företag eller precis som blommor, måla buketter av dem på sidopanelerna. Överväg att ha van professionellt målade.
2

Fasten solskydd på insidan bakre sidorutorna och alla sidorutor. Få skärmar som hävdar att de blockerar skadliga solstrålarna.
3

Sätt en huv prydnad på van. Det är inte vanligt att se en huv prydnad på en skåpbil, så yours kunde stå ut i mängden. Du kan få en på skroten eller bifoga några Longhorns.
4

Installera en hydraulisk skoter hiss på baksidan av van. Dessa hissar är användbara tillägg för att transportera speciella typer av rullstolar och deras speciella passagerare.
5

Lägg en infällbar ramp för rullstolar. Ramperna kan installeras vid sidan dörren eller vid den bakre ingången till van. Perfekt för att hjälpa rullstolsbundna personer in i skåpbilen.
6

Montera en megafon på van instrumentbrädan. Perfekt för politiska kampanjer eller hem-spel rallyn pep.
7

Bifoga förtryckta bilder av din politiska kandidat. Kör runt stan och låt folket se vem som kör för kontoret. Dela ut flygblad och annan aktionobjekt längs vägen.
8

Sätt fluorescerande tejp på de främre och bakre stötfångare. Se till att du får den typ som kan ses väl på natten. Stava ut ord med hjälp av tejpen som "för nära", eller "Night Rider".
9

Montera en cykel rack på baksidan av van. Måla cykeldelar på sidan av van vid cykling är din sport.
10

Gå alla ut och bygga själv några sittplatser och utvik bord för van.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83576.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.