Hur man uppgraderar en Diablo Predator till 512K

När du köper en DiabloSport Predator handhållen programmerare, kan du ansluta din scanner till en dator och uppdatera din programvara till 512K eller nyare. DiabloSport rekommenderar att du uppgraderar din programmerare till den senaste programvaran för att reparera glapp och förbättra programmering funktioner. The Predator inte är utrustade med PC-gränssnittet, så att du köper mycket man från en auktoriserad DiabloSport återförsäljare. Saker du behöver
dator med Internet connecction
PC interface kit, modell U7777
Visa fler instruktioner
1

Tillträde DiabloSport hemsida från din webbläsare. Efter hemsidan laster, klicka på "Support"-knappen och klicka sedan på "Downloads" från rullgardinsmenyn.
2

Fyll i fordonet information från listrutorna för ditt fordon . Detta kommer att ladda alla tillgängliga program. Ladda ner 512K programvara eller den senaste programvaran till datorns skrivbord.
3

Klicka på länken för "DS Downloader" och spara filen på skrivbordet. Dubbelklicka på DS Downloader ikonen på skrivbordet och installera programmet. Efter installation av mjukvaran, öppna programmet genom att dubbelklicka på DiabloSport ikonen på skrivbordet.
4

Klicka på fliken som heter "Revision Update." Detta kommer att ladda ner och installera eventuella ändringar av DS Downloader programmet.
5

Anslut ena änden av den seriella kabeln till din Predator och anslut sedan den andra änden av kabeln till datorn.

6

Klicka på "Uppdatera programvara i Predator" och leta reda på filen du laddade ner på skrivbordet.
7

Anslut din Predator i sin 12-volts nätaggregat. En popup-ruta visas där du om du är redo att installera programvaran. Klicka på "Yes" för att uppdatera programvaran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86290.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.