Hur man programmerar Chrysler Lock Remotes

Keyless lås fjärrkontroller har blivit nästan standard på bilar runt om i världen . De kan hittas i människors fickor och fäst de nyckelringar av förarens av alla typer av Chrysler fordon . Med dessa trådlösa fjärrkontroller , kan du styra dina dörrlås , trunk release och överfallslarm från så långt som några hundra meter bort på gatan eller huset . Du kan också programmera fjärrkontroller själv snabbt från bilens förarsäte . Instruktioner
1

Sätt din första arbetsdag fjärrnyckeln i din tändningen och vrid den till " On " läge i ungefär tre sekunder . Vrid tillbaka till " Off " och ta ur nyckeln .
2

Infoga din andra fungerande nyckel , vrid den till " On " läge och lämna den där i 10 sekunder . Vänta på bilen för att avge en chiming ljud och instrumentbrädan säkerhet ljus för att slå på . Du kan sedan slå tillbaka nyckeln till " Off " och ta ur nyckeln ur tändningslåset .
3

in den nya fjärr nyckel som du vill programmera och vrid den till " On " position inom 60 sekunder .
4

Vänta en klämta att ljuda igen och säkerhet ljus för att slå på den igen . Du kan sedan vrida nyckeln till läge "Av" för att avsluta programmeringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85743.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.