DIY Passat Halo Strålkastare

Om du är missnöjd med kvaliteten och stilen på din Passat strålkastare, kan du byta ut dem själv med halo strålkastare. Fabriksmonterade strålkastare har reflektorer i kroppen av strålkastare montering att betala ljuset runt vägen, halo strålkastare, å andra sidan, har en projektor som fokuserar ljuset till en stråle, och orsakar en halo effekt runt ljuset. Även om jobbet är långa eftersom främmande delar måste tas bort, bör det inte ta dig mer än en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Painters tape
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Passat och stötta öppna huven med huva bärarm.
2

Sätt målare tejp runt kanten av grillen och stötfångaren om du är rädd för att repa dem medan du försöker ta bort dem från den främre änden av Passat.

3

Ta bort de två skruvarna montera gallret till den främre änden av fordonet på den övre delen av grillen. Dra ut gallret sina slitsar och ställ åt sidan.
4

Ta bort de fyra skruvarna på varje hjul och håller fast stötfångaren på plats.
5

Ta bort de tre 10 -mm skruvarna på undersidan av stötfångaren.
6

Ta bort de två skruvarna montera stötfångaren till skott och ta stötfångaren bort den främre änden av fordonet.
7 < p> Ta bort de fyra 3-mm skruvarna som håller strålkastaren församlingen att strålkastaren fäste. Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastare montering och dra bort fästet.
8

Anslut ledningsnätet till halo strålkastare församling, som församlingen halo strålkastare på monteringskonsolen och fäst den med de fyra bultarna avlägsnats tidigare. Följ de tidigare stegen i omvänd för att installera om grillen och stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84825.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.