Instruktioner för en belastningsmotstånd Splice Tap

Byta standard glödande blinkers, back-up och /eller bromsljus för ditt fordon med lysdioder, eller LED, kan främja elektrisk verkningsgrad och öka ljusstyrkan. Lysdioder också sista betydligt längre än vanliga glödlampor och kan minska kostnaderna i det långa loppet. Installera en belastning resister för varje LED ersättningslampa för att rätta till blinkers blinkande frågor, samt frågor som rör falska "brända glödlampa"-indikatorn varningar. Skarven kranar som levereras med vissa kit belastningsmotstånd kan du installera belastningsresistorn utan att skära eller modifiera bilens ledningsnät. Saker du behöver
Vehicle
reparationshandbok Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Liten tång
Borrmaskin med borr satt
Lämplig storlek plåtskruv

Visa fler instruktioner
1

Stäng av fordonet.
2

Undersök manuell reparation och lokalisera kopplingsscheman på bilens belysning.

Billiga 3

Bestäm rätt färgkodning för den positiva "+" och "-". jordkablar samband med den elektriska kretsen ansluten till LED-lampa
4

Ta bort alla avskärmning eller hinder på fordonet för att få tillgång till lämplig positiv och marken ledningar för LED-lampa. Peel tillbaka eventuella skyddande ledningar vävstolar eller tejp som täcker trådarna.
5

Bestäm en lämplig fästpunkt för belastningsresistorn. Montera motståndet till en metall del av fordonet, bort från stora luftflöde hinder och brandfarliga komponenter eller vätskor, och tillräckligt nära glödlampan ledningar för att ansluta belastningsresistorn.
6

Borra ett litet hål genom metallen monteringsområde, med en lämplig bit storlek borr. Kontrollera om det finns hinder, vajrar eller rörliga komponenter bakom fästpunkten. Säkra lasten motståndet mot monteringsytan område med en självgängande skruv och lämplig skruvmejsel
7

Montera "-" negativ jordkabel för glödlampan kretsen i den slitsade delen av skarven kranen;. Den tråden ska sitta säkert i tvåvägskanal av skarven kranen.
8

Infoga en av de två kabeländarna från belastningsresistorn in återstående enkelriktad öppning av skarv kranen. Sätt motståndet helt i kranen för att främja en säker anslutning.
9

Spänn ner de små blad av metall på skarven kran med en tång tills den övre delen av bladet är i jämnhöjd med toppen av plasthuset. Stäng den lilla plastfliken på skarven kranen för att skydda bladet anslutningen.
10

Upprepa skarven processen kranen installation för "+" bulb tråd och resterande last motstånd tråd.
11

Byt ledningar vävstolar eller komponenter som tidigare avlägsnats från fordonet för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.