Hur man byter Performance Kit luftintag för en 1993 BMW 525I

BMW har alltid haft ett gott rykte i bilindustrin. Den har vunnit otaliga utmärkelser för sina fordon, och alltid verkar vara ett par steg över de flesta konkurrenterna. BMW 525i har stått emot tidens tand. Den första 525i släpptes 1990, och du fortfarande se dem på vägen. I 1993 års version av 525i kom med en V6-motor som skapade knappt 200 hästkrafter. Den 525i är lätta tjänstevikt gjort denna motor känns mycket mer kraftfull än den var. Men du kan faktiskt öka makten till 1993 års 525i genom att lägga till ett intag prestanda luft. Saker du behöver
BMW 525i prestanda luftintag kit
skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Stäng av BMW 525i motor och öppna huven.
2

Avlägsna slangklämman runt luftintaget röret som redan är installerad med en platt skruvmejsel. Ta bort de två muttrarna som håller massan luftflödessensorn på insugningsröret.
3

Dra av plaströr generatorn kylning och släpp klippen på andra sidan av luftmassemätaren och ta bort de fyra skruvarna som håller luften rutan till fender väggen med spärrfunktion. Dra hela systemet luftintaget ur BMW: s motorrum, inklusive luften rutan.
4

Ta bort de två skruvarna som håller massan luftflödessensorn på gamla luftintaget systemet och ta bort sensorn från luftintag.
5

Använd spärrfunktion för att fästa den kortare av de två fästen till de två bakre hålen att luften rutan tidigare fastskruvade. Bolt andra fäste på de två återstående bult luftskåpet hål.
6

Placera konen filtret på den öppna sidan av luftmassemätaren med luftmassemätare är "O" ring mellan två. Dra åt filtret slangklämma för att fästa den.
7

Placera prestanda intag systemet tillbaka till bilen, återansluta muttrarna bort i steg 2. Placera generatorn tillbaka kylrör på plats och stäng BMW huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86539.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.