Hur man bygger en Performance Engine

Tycker du ändra bilens utseende? Fick du nyligen ett färskt måla jobb eller nya hjul till din favorit rida? Om din bil eller lastbil ser ut precis rätt och du inte vet vad du ska göra härnäst, överväga att anpassa det under huven. Det har aldrig varit enklare att tillbringa några timmar uppgradera din motor komponenter för att få mer makt. Tune något bestånd motor i en performance-rated kraftverk genom att lägga till en handfull eftermarknaden uppgraderingar. Saker du behöver
Luftintag med filter
ECU uppgradering chip
Mass luftflöde sensor
Spjällhus spacer
Avgaskit
Allen skiftnycklar
Skruvmejsel
Wrench (sockets /justerbar) katalog Razor cutter
Visa fler instruktioner
1

bort luften rutan och lager inmatningsrör (er) som levererar luftflödet in i motorn via ett spjällhus på öppnande av grenröret intaget som sitter på toppen av din motor. Detta förfarande kan åstadkommas genom att lossa luften rutan intag klämmor rör band och dra intaget röret försiktigt bort från dess kontaktpunkt med motorns grenrör. Anslut spjällhuset spacer till öppnandet av
2

beståndet spjällhuset med en skruvmejsel eller skiftnyckel. Genom att fästa denna prestanda förlängning spjällhus, kommer du öka volymen och luftflödet av beståndet spjällhuset så att den presterar mer effektivt.
3

Byt fabriken MAS (Luftmassemätare Sensor ) som var en del av beståndet luftintagsenheten med en ny MAS som fäster den nya spjällhuset spacer. Detta MAS berättar en bränsleinsprutning ECU (Electronic Control Unit) hur mycket luft finns tillgängligt ska brännas. När det finns mer luft, kommer datorn att skicka mer bränsle för att kompensera vilket störst mer makt. Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att fästa de nya MAS till spjällhuset. Anslutning av nya MAS är så enkelt som att koppla den befintliga MAS kontakten till ny hårdvara gång installerat.
4

Byt rutan lager luft och rör intag med en prestanda-grade mjölkuppsuget och högkvalitativ luft filtrera. K & N Filter produkterna har prestanda ersättare för lager motorns luft rutan och rör intag (se Resources nedan). Du behöver för att injicera mer luft och bränsle i en annars stock motor för att få det att fungera bättre. Allt du behöver är rätt reservdel och en skruvmejsel för att slutföra jobbet.
5

Installera en större diameter avgaser efter att bygga en prestanda motor från ett lager ansökan. När du bygger hästkrafter, måste mer värme och gaser frigöras snabbt för att hålla motorns inre delar överhettas och orsaka skador. Avlägsnande och installation av en prestanda avgassystem kan åstadkommas med begränsade verktyg och inom en kort tidsperiod när utbytesavgassystemet delarna matcha upp till befintliga avgasrör galgar och specifikationer. Lossa den gamla avgaserna med en skiftnyckel och ta bort från de galgar fabriken avgaser. Installera en ny prestanda avgassystem med höga flöden ljuddämpare och katalysatorer för att öka mängden hästkrafter motorn kan producera tillförlitligt.
6

Lägg till ny prestanda programmering i bilens ECU. Denna programvara kan köpas och installeras på lager motor Datorn styr med handhållna programmerare och datachips som förändrar din dator pratar med din motor (se Resources nedan). Om du vill uppgradera din ECU, ansluta till ECU via ett verktyg anslutning som den som används när en bilverkstad kontrollerar fordonets dator efter fel. En prestation programmerare kommer att använda en "ja eller nej" enkät under programmering som guidar användaren genom processen omprogrammering av ECU (inga verktyg behövs).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82953.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.