Hur att bygga din egen LED-baklyktor

Fordon anpassning kan öka stolthet i ägandet och öka andrahandsvärde. Lysdioder (LED) kan ge någon bil en fiffig och lyxigt utseende. Installera anpassade LED-baklyktor i fordonets befintliga bostäder för ljusare belysning, längre lampans livslängd och en starkare närvaro i allmänhet på vägen och /eller på bilmässor. Anpassa layouten och funktionerna av lökarna för en look som vänder huvuden, fångar stirrar och är helt en-av-a-kind. Viss erfarenhet av fordonsindustrin ljus ledningar gör denna anpassning går snabbare, varje år och modell kan ha särskilda, men resultaten är imponerande. Saker du behöver
Goggles
Handskar
Liten, rak skruvmejsel
Akrylnitrilbutadienstyren (ABS) plast
Värmekanon
Drill
5mm borr
5mm LED lampor
snabblim
Motstånd
Lödkolv
Trailer-dragkrok kablage
svart silikon
Silikon pistol
Visa fler instruktioner
1 Ta bort bakljus med tillräcklig omsorg för att ersätta dem ordentligt.

Avlägsna höljet på bakljuset från fordonet. Börja med att skruva och /eller försiktigt bända loss det med en liten, rak skruvmejsel. Ta bort plasten från baksidan av lampan. Lämna kvar fästpunkterna med tillräckligt stöd för att åter-house lamporna efter anpassning.
2 Tänk kreativa möjligheter när du arbetar med ABS-plast.

Mögel ABS plast för att skapa egna plattor som matchar den befintliga bostäder av fordonet. Contour plasten till formen av svansen ljus med en värmepistol. Specifika anpassningsmöjligheter bland annat att arbeta med djup för att skapa visuella intresse eller färgade plattor som tillåts av din jurisdiktion s trafiklagar.
3 Skapa ett mönster för LED-lampor gör anpassningar glänsa.

Skapa rutmönstret för lysdioderna på plast tallrikar. Lägg ut rutmönster på de formade plastplattor. Borra hål i plattorna som följer rutnätsmönstret. Lägg ut funktioner som krävs av lamporna för det aktuella fordonet. Detta kan innefatta bromsljus eller blinkers. Hål som är 5mm tillåter vanligtvis mest variation i anpassningar, men valfri storlek kommer att göra så länge de borrade hålen och storlekar glödlampa match.
4

Fäst LED-lampor. Applicera en liten droppe snabblim på varje LED-lampa, och placera varje lampa i ett borrat hål.
5 Lödning är ett enkelt sätt att ansluta viktiga komponenter i projektet.

Säkra motstånd till lysdioderna. Löd ena änden av ett motstånd för att den positiva sidan av lysdioden. Den positiva sidan är den sida med det långa benet.
6

Anslut ledningarna. Bestäm tråd färger i bilen. Använd en trailer-hitch kablage för att ansluta de grunder genom en huvudledning, och anslut kablarna i bilen.
7

Säkra bakljus i bilen. Montera ABS-plast tallrikar med LED-lampor ordentligt. Skruva in komponenter som krävs för visst märke och modell. Förslut med svart silikon som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86237.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.