Hur säkra är Omprogrammering Performance Chips i en Toyota ?

En fordonets prestanda kvalitet bygger på många komponenter som arbetar tillsammans i motorn och styrs av färddatorn . I själva verket kan lägga en prestanda chip till en Toyota hjälpa totala motoreffekten . Identifiering

En föreställning chip är inte bokstavligen ett datachip . Den beskriver en tuner eller modul som är ansluten till den elektriska ledningar av bilens ombord dator. Dess syfte är att ge föraren ett sätt att förändra bränsle -luft förhållande för förbränning , vilket resulterar i mer hästkrafter .
Funktioner

När en prestanda chip är läggs till en Toyota motor , kommer den modulen registrera alla fabriksinställningar från färddatorn . Det är helt säkert att programmera om chipet eftersom alla de ursprungliga inställningarna kommer att finnas tillgänglig som en backup , ifall den nya programperioden inte presterar till önskad nivå .
Överväganden
< br >

Tänk på att resultatet chip fungerar som ett tillägg till färddatorn , i motsats till att helt ersätta datorn . Detta tillägg kan tas bort och bilen kan lätt omprogrammeras för fabriksinställningar om den behöver servas , t.ex. genom tillverkarens återförsäljare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86813.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.