KIA Rio Sports Filter Installation

Installera en eftermarknad sportluftfilter på motorn i din KIA Rio är ett bra sätt att öka effekten i motorn. Eftermarknaden luftfilter kommer att ersätta beståndet luftfilter, rör och kapsling. Du kommer att behöva köpa rätt modell sportluftfilter för året och motormodell Rio du ändrar. Grundläggande verktyg och lite i form av motorns kunskap kommer att behöva för att slutföra jobbet. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Öppna KIA Rio motorrummet och låt motorn och komponenter svalna. Lossa plast fästen på sidorna av luft rutan genom att dra upp dem och dra locket i luften rutan.
2

Lossa slangklämman fästa röret vid sidan av luft-box med en vanlig skruvmejsel. Avlägsna de kvarhållande skruvarna längst ned i luftlådan med hjälp av en spärrhake och motsvarande storlek uttag. Koppla bort slangen från lådan och dra ut den från motorrummet.
3

Lossa slangklämman ansluta luftslangen till grenröret på toppen av motorn med en skruvmejsel. Dra röret från motorrummet. Anslut den nya luftslang till grenröret och dra åt slangklämman för att fästa röret till grenröret.
4

Placera det nya luftfiltret till slutet av det nya luftrör mittemot grenröret. Dra åt slangklämman runt gummitätningen i det nya luftfiltret med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86437.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.