Hur man installerar en Fuel Plate Tank Skid på en Jeep

Skid plattor finns tillgängliga i många delar av Jeep Wrangler. Bränsletanken hasplåt finns som tillval, även om det inte är standard på vissa modeller. Du kan lägga till det du din Jeep mycket lättare om det inte var fabriksinstallerad, allt du behöver är några handverktyg, hasplåt och hårdvara för att fästa den. Du kan få hasplåten och hårdvara från din lokala Jeep återförsäljare samt några ställen på nätet som handlar med Jeep originaldelar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under den bakre differentialen och höja Jeep högt nog för att bekvämt arbeta under det. Placera pallbockar under ramen för att stödja jeep och ta bort domkraften.
2

Montera remmarna bränsletanken ur satsen i skidplate. Två luckor vid framsidan av tanken kommer att acceptera den icke-gängade änden av banden. Sätt dem på en 90-graders vinkel mot skidplate. Vänd dem så de låses på plats.
3

Höj hasplåten upp under bränsletanken. Skjut remmarna över toppen av beståndet bränsletanken. I slutet av banden med den gängade tappen på den behöver falla över baksidan av tanken och komma ner på baksidan genom korset medlem och hasplåt kanten.
4

Rikta de gängade tappar med hålen i släpplåten på baksidan kanten. Skjut släpplåten in så att den gängade tappen på remmen att glida in i hålet och installera de muttrarna på tappen. Dra åt muttrarna till 40 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Montera de sju skruvarna fast skidplate och tvärbalkar. Fäst muttrarna på dem. Dra dessa sju bultar till 138 tum-pounds med en momentnyckel.
6

Lyft jeep igen med domkraften och ta bort domkraften. Sakta sänka Jeep tillbaka på hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95116.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.