Hur man programmerar Keyless Entry Remote för 2002 PT Cruiser

Du kan programmera en fjärrkontroll för din 2002 PT Cruiser , men du behöver en aktuell fjärrkontroll för att göra det . Den ursprungliga fjärrkontrollen måste programmeras på återförsäljaravtalet med en specialiserad dator som synkar fjärrkontrollen med bilen . Om du har en fungerande fjärrkontroll och skulle vilja lägga fjärrkontroller till keyless inresa systemet , göra det genom kloning signalen från den första fjärrkontrollen till ytterligare fjärrkontroller . Saker du behöver
Programmerad keyless -entry fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till läge "RUN" . Den " Run " är positionen innan tändningen startar motorn .
2

Tryck och håll " Lås upp " -knappen på den programmerade fjärrkontrollen för fyra till 10 sekunder . Tryck på " Panik " -knappen under det sista sekund du håller ner " Unlock " -knappen . Släpp båda knapparna samtidigt . En signal kommer att höras för att indikera att fordonet har gått in i programmeringsläget .
3

Tryck på valfri knapp på alla fjärrkontroller som du vill ha programmerat inom 30 sekunder av ringklockan . Detta inkluderar fjärrkontroll som redan är programmerad . En ljuder efter varje fjärrkontroll har programmerats . Vrid tändningsnyckeln till läge "Off" .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95679.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.