Fönster Tinting Lagar i North Dakota

Fönster toning görs på bilrutor för att ge dem en egen look samt att begränsa mängden ljus som kommer in i bilar. Reglerna om vilken typ av fönster nyanser är tillåtna varierar från stat till stat. I North Dakota, det finns lagar att ta reda på hur mörk och reflekterande fönster är. Darkness

North Dakota, den Visible Light Transmission Procent eller VLT%, som är tillåtet varierar med vilket fönster den är på. För vindrutor, är VLT procentandelen 70, vilket innebär att den nyans måste tillåta minst 70 procent av ljus i. sidorutor i fronten måste tillåta mer än 50 procent. Ryggen och de bakre fönstren kan vara så mörk som bilägaren vill.
Reflektion

Reflektion avser mängden av metalliskt i nyansen. Det metalliska elementet reflekterar ljuset som minskar hur mycket ljus kommer in i fordonet, reducerar reflexer och minskar också hur mycket värme som alstras insidan av bilen. I North Dakota ingen del av bilen kan vara reflekterande. Detta innebär att nyans inte kan vara av metall eller speglas i utseendet.
Krav

North Dakota inte kräver ett intyg från tillverkare av nyans, inte heller bilen kräver ett klistermärke att informera andra om att bilen är tonad. Färgad baksida windows kräver att dubbla sidospeglar finns på bilen.
Begränsningar

Annat än restriktionen för reflekterande nyans, inte förbjuda North Dakota inte specifika nyans färger . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85527.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.