Installationsinstruktioner för en Reese Hitch

Reese har varit en ledande tillverkare av kvalitets dragkrokar sedan början av 1950-talet, som specialiserat sig på enheter som kan skruvas fast på baksidan av ditt fordon. Deras dragkrokar är utrustade med förmågan att använda utbytbara rita barer, för bogsering olika typer av fordon. När missöden fyrkantsrör design har ordentligt ansluten till baksidan av din bil, kommer du att kunna se till att din bil kommer att bogseras säkerhet samtidigt överförs till den nya destinationen. Saker du behöver
filtpenna
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
1/2 tums borr
Borrmaskin
Ratchet skiftnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Stå på baksidan av ditt fordon och placera skumt flänsar över bilens hål som kommer förborrade. Om flänsar matcha alla hålen på bilens ram, gå till steg fyra. Du kommer inte att behöva göra ytterligare hål vid denna tid.
2

Markera ramen av ditt fordon, under flänsarna som inte har förborrade hål som matchar upp, samtidigt som du håller Resse Hitch i position. Ta det skumt från ramen när du har gjort lämpliga märken.
3

Borra hål genom de markeringar som gjorts med pennan, med borrmaskin och en 1/2 tums bit. Se till att borra dem så lodrätt som möjligt, så att bultarna som håller skumt på plats kommer att vara rak och fri från oönskade påfrestningar som kan komma från bogsering vikten på din bil.
4

placera skumt s monteringsflänsarna över hålen som du har borrat, samt ett s som kom förborrade på ramen på din bil, placera sedan skruvarna med brickor i varje hål. Skjut låsbrickorna över bultens gängor, skruva sedan in skruven är nötter med händerna.
5

Få socket och momentnycklar och använda dem för att dra åt de muttrarna på skumt. Vrid skiftnycklar till höger för att ställa in 1/2 tum stora bultarna till 75 ft lbs., Och sedan 5/8 tum bultar till 100 ft lbs., Tills de är helt säkra.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86229.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.