Hur Wire en Trailer Pinout

En trailerns pinut är dess kablage som ansluts till dragfordonets elförsörjning. Stiftsignaler finns med fyra, fem, sex eller sju anslutningar beroende på behoven på släpvagnen. För att bestämma rätt sele för att installera på din släpvagn, räkna antalet trådar på tungan. Numret direkt motsvarar anslutningstypen. Till exempel anger sju trådar du behöver en sju-polig pinut. Wiring denna sele är enkelt eftersom släpvagnskablage använder ett standardiserat färgsystem. Saker du behöver
Pinout
sidavbitare
Butt kontakter
Tänger
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Strip tre- åttondelar av en tum av isoleringen bort i slutet av var och en av trådarna på trailern tunga. Om ledningarna på pinout inte skalas på ett liknande sätt, strippa dessa också.
2

Anslut den vita kabeln från pinout med den vita ledningen på trailern med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Upprepa denna process tills alla liknande färgade trådar är anslutna.
3

Wrap varje anslutning tätt i eltejp. Håll alla anslutningar tillsammans och linda med eltejp. Detta skyddar anslutningen från fukt.
4

Anslut pinout till en pålitlig fordonets strömförsörjning och testa att alla lamporna reagerar korrekt till fordonets kommandon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87236.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.