Hur man installerar sänkningsfjädrar på en Honda Civic

Honda Civic är en populär kompakt sportbil byggd för snabbhet och styling. På grund av sin popularitet, förblir Civic en stöttepelare i Hondas stall av storsäljande småbilar. Den grundläggande plattformen har ganska mycket stannade samma när det gäller drivlina och specifikationer motor. Det finns dock ett stort antal entusiaster som ändra, visa och köra denna modell av Honda bil. En förändring som många Civic ägare gör är att installera sänkningsfjädrar på stagen för att förbättra hanteringen och ge sina Samhällskunskap en mer aggressiv look. Installera sänkningsfjädrar är en enkel uppgift och kan utföras av vem som helst med rätt verktyg. Saker du behöver
Spiralfjäder kompressorer
Spiralfjäder ställa
Hylsnyckelsats
Kulled borttagningsverktyg
Jack
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd domkraften för att lyfta stagen fram till våren är komprimerad. Montera kompressorn spiralfjädern på spiralfjädern och ta bort muttrarna. Dra av hjulet från navet och pop huven för att ta bort muttern från toppen av fjäderben.
2

Använd kulleden borttagningsverktyg att smälla kulleden från staget och skjut den fjäderben ut från under bilen. Dra den komprimerade fjädern bort av fjäderben och skruva isär kompressorn spiralfjädern.
3

Installera den nya spiralfjädern på tornet och skjut hela apparaten på plats under bilen. Dra åt fästskruven på toppen av tornet och montera kulleden. Montera tillbaka hjulet på hjulbultar och sedan sänka bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83313.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.