Hemlagad BBQ Pit Trailers

Att ha förmågan att ta din grill grop vart du än går har vissa fördelar. Tailgaters kommer glädjas varje spel dag att en grill släpvagn anländer, det nästan säkert innebär grillad lov för alla som är inbjudna. Dessa trailers också komma till hands för andra evenemang samt - släktträffar, resor till parken eller till stranden kan alla dra nytta av detta upplägg. Överallt du inte har tillgång till en grill, kan du använda din egen. Allt du behöver göra är att konvertera en vanlig, enkel släpvagnsaxel resa till en bärbar grill grop. Saker du behöver
Barbecue Pit 8 meter lång eller mindre
Enkelaxel resa trailer
Acetylen fackla
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Ta bort däcken från resor släpvagnsaxeln med ett däck järn. Det kommer att finnas svetsning i det allmänna området och värmen skulle kunna smälta däcken.
2

Avlägsna benen på grill grop med en acetylen fackla, eftersom de troligen inte kommer att beröra samma punkter i alla fyra hörnen på släpet ram.
3

Montera benen Barbecue Pit till balkarna stödja betalningar av resor släpvagn, en efter en. Svetsa dem i stället för att ha den säkraste grepp. Om benen är för höga efter att ha monterat på vagnen kan du klippa dem ner till storlek. Välj en nivå vid vilken höjden ska vara acceptabelt när du sätta tillbaka kroppen i gropen. Du måste också se till att benlängden är enhetlig, så att du inte har en skev grop.
4

Svetsa din grill grop tillbaka till benen. Var noga med din grill grop är centrerad på benen och står inför den riktning du vill,. Detta kommer sannolikt vara vänd bort från skumt så du kommer att ha tillgång till gropen medan den fortfarande är ansluten till din bil

5

Sätt tillbaka däcken till släpvagnen. Kontrollera att alla däck godkännanden är ogiltiga av hinder. För att se dina svetsar håller dra riggen vid låg hastighet med bilen för att testa det. Reweld allt löst innehar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86228.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.