Hur man installerar en anpassad Tailpipe

Avgassystem är en del av ett fordon som styr gas avfall avgaserna från motorn där kontinuerlig förbränning sker inuti. Slutrör är noggrant utformade för att transportera giftiga gaser från fordonets förare och passagerare. Växthusgaser, som grävts ur ett avgasrör, är giftiga och kan döda vid inandning under längre perioder. Saker du behöver
Skruvmejsel
Custom slutrör
Clamps
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har alla delar för att installera din anpassade slutrör innan dig att komma igång. Börja inte projektet med frustration.
2

Dra gamla avgasröret från ljuddämparen. Det kommer att finnas klämmor för att lossa så var noga med att inte såra ljuddämparen eller katalysatorn på något sätt.
3

Gnid öppna hålet i ljuddämparen med en ren trasa. Rensa bort allt skräp. Du kanske vill använda lite fett för att göra införandet lättare.
4

Ta seden avgasröret och sätt in den i ljuddämparen. Vrida och vända röret i ljuddämparen. Väl införd torka bort överflödigt fett.
5

Wiggle den anpassade ändrör tills det sitter tätt i extender röret om bilen har en.
6

Sprid klämmor, plats runt ljuddämparen och avgasröret anslutning eller avgasröret och förlängare anslutning och dra åt klämman med en skruvmejsel.
7

Testa miljösäkerhet den anpassade ändrör efter installationen. Ta bilen till din lokala garage och ha en utsläpp test gjort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82880.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.