Spyder Cold Air Intake Cp-450R Installation

Varje modell bil behöver en viss typ av kall luft intag system om du vill ha en installerad. Den Spyder CP 450 kall luftintaget är speciellt utformad för 2000-2006 Ford Focus. Denna kalla luft Systemet ersätter Ford tillverkarens luftintag, placera den för att dra luft nära fender stället för motorrummet. Detta leder till kallare luft kommer in i förbränningskammaren, vilket gör att motorn att generera mer hästkrafter och hastighet samtidigt som den förbrukar mindre bränsle. Denna artikel kommer att förklara Spyder kall luftintaget Cp-450R installation. Instruktioner
1

Höj Ford Focus "huva och lokalisera intaget stock luften. Den består huvudsakligen av en gummislang ansluten till motorns spjällhuset och en luft som är monterad nära toppen av motorrummet. Hissa upp bilen på en pallbock vid den sida där intaget är. Koppla loss batteriets minuskabel som en försiktighetsåtgärd.
2

Lossa ursprungliga systemet luftintaget från Focus. Koppla klämmorna som fäster gummislang till motorns spjällhuset. Ta bort skruvarna som fäster den luft rutan på fender väl. Koppla bort alla kablar och ta bort montering, inklusive slang, luft box och resonator.
3

Anslut Spyder kalla intaget systemets övre röret till spjällhuset på den ursprungliga rörets hamn, med ingår uretan kontakt och klämmor. Detta rör är böjt i en liten L-format mönster. När fast ordentligt, detta rör ska väg över och genom Focus motorn mot fender nära hjulhuset.
4

Mata nedre röret upp genom motorrummet nedanför det övre rörets öppna ände. Änden av detta rör som skarpt böjes i slutet ska ansluta till det andra röret. Fäst luftfiltret till den nedre änden av det nedre röret och anslut de två rören tillsammans med sina klämmor.
5

Säkra det nedre röret i motorrummet med hjälp av en fläns och stor mutter. Anslut ledningarna för intag till kontakten portarna på övre röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83021.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.